dobroge.tv

Live

Patru persoane au fost reținute după ce au obligat o tânără să se prostitueze în mai multe orașe, între care și Constanța

Patru persoane au fost reținute după ce au obligat o tânără să se prostitueze în mai multe orașe, între care și Constanța
14 noiembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Luni, 13 noiembrie, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Vrancea au dispus reţinerea a patru inculpaţi, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane, proxenetism, trafic de droguri de risc şi deţinerea de droguri de risc în vederea consumului propriu.

S-a reţinut că, în cursul lunii august 2023, trei dintre inculpaţi au constituit un grup infracţional organizat, la care, în luna septembrie a aderat şi cel de al patrulea, scopul fiind exploatarea unei persoane vătămate majore. Asupra acesteia au exercitat acte de constrângere fizică şi psihică (violenţă fizică, manipulare sentimentală şi diverse modalităţi de control), determinând-o să presteze servicii sexuale contra cost în diverse oraşe din România, respectiv Focşani, Bacău, Piatra Neamţ, Suceava, Ploieşti, Târgovişte şi Constanţa.

Totodată, liderul grupului a pus la dispoziţia persoanei vătămate droguri de risc (canabis) atât pentru consum propriu, cât şi pentru clienţi.

Din cercetările efectuate a mai rezultat că doi dintre inculpaţi au înlesnit practicarea prostituţiei şi pentru alte două persoane (una dintre ele inculpată, membră a grupului infracţional organizat) asigurând supravegherea victimei pentru menţinerea de către lider a controlului asupra ei, inclusiv zădărnicirea încercărilor de a se întoarce la domiciliu.

În cursul zilei de ieri, inculpaţii au fost depistaţi în trafic, în timp ce se deplasau către municipiul Iaşi, în vederea plasării persoanei vătămate pentru practicarea prostituţiei.

Au fost puse în executare trei mandate de percheziţie domiciliară în judeţele Vrancea şi Iaşi, fiind identificate şi ridicate suma de 2.500 de lei, o cantitate de substanţă vegetală (canabis), cinci telefoane mobile şi mai multe înscrisuri cu valoare probatorie.


Sursă foto: adevarul.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233