dobroge.tv

Live

Familie distrusă în urma unui accident cumplit. Daria s-a stins din viață la doar 16 ani, alături de tatăl său - un alt bărbat a murit pe loc. GALERIE FOTO

Familie distrusă în urma unui accident cumplit. Daria s-a stins din viață la doar 16 ani, alături de tatăl său - un alt bărbat a murit pe loc. GALERIE FOTO
13 noiembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Un accident cumplit petrecut în această dimineață în județul Galați a îndoliat două familii. Daria, o tânără de 16 ani s-a stins din viață alături de tatăl său, Costel și de un alt bărbat, iar alte opt persoane au ajuns la spital.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 07.00, pe DN 25, la intrare în localitatea Independența. Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 56 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe DN 25, către municipiul Tecuci, la km 53 + 500 de metri, într-o curbă la dreapta, ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autovehicul, prevăzut cu 8+1 locuri, care era condus de un bărbat, de 30 de ani.

A fost activat Planul Roșu de intervenție și a fost solicitat și elicopterul S.M.U.R.D., întrucât în ambele autovehicule se aflau mai multe persoane, 4 în primul autoturism și 7 în cel de-al doilea. Din păcate, în urma evenimentului rutier au decedat 3 persoane, este vorba despre un bărbat, cu vârsta de 45 de ani și fiica acestuia, de 16 ani, ambii domiciliați în comuna Șendreni, județul Galați, pasageri în primul autoturism și un bărbat, cu vârsta de 56 de ani, din comuna Pechea, județul Galați, pasager în cel de-al doilea autovehicul.

Potrivit umbraresti-informat.ro, Daria și tatăl său se aflau în autoturism, iar pe locurile din față se aflau iubitul Dariei, în vârstă de 19 ani și tatăl acestuia. Ambii au fost răniți și transportați la spital. De cealaltă parte, celălalt bărbat care și-a pierdut viața, Paulică, se afla în Opelul 8+1.

Ziua de azi va rămâne una tristă pentru mine și pentru comunitatea Șendreni. Daria mi-a fost elevă anul trecut. Era o elevă foarte bună. Responsabilă. Zâmbetul ei era un reper în sala de clasă. Am fost tristă, chiar supărată, când a ales să se transfere la o școală particulară. Dimineață, când am auzit de planul roșu de intervenție din județul Galați, am simțit că ceva mă leagă de asta. Au trecut câteva ore ca să aflu cum. Dumnezeu să te ierte, suflet candid! Condoleanțe mamei și surorii Dariei!”, a scris una dintre profesoarele Dariei.


Sursă foto: umbraresti-informat.ro / observatornews.ro

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233