dobroge.tv

Live

JUDEȚUL CONSTANȚA. Tânăra care s-a sinucis după ce a născut ar fi avut probleme psihice: era internată în spital alături de mama sa

03 noiembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Ies la iveală noi detalii în cazul tinerei mămici care s-a aruncat de la etajul 3 al Spitalului din Medgidia la doar câteva zile după ce a născut. Se pare că femeia avea probleme psihice și se internase în spital alături de mama sa. Ar fi așteptat ca aceasta să iasă din cameră înainte de a recurge la gestul extrem.

Tânăra de 34 de ani era cunoscută cu afecțiuni psihice. Potrivit observatornwes.ro, aceasta lua un tratament la care a renunțat pe perioada sarcinii. Aceasta a fost internată în spital alături de mama sa, iar în jurul orei 21.00, când a rămas singură în rezervă, a deschis geamul salonului aflat la etajul 3 al maternității și s-a aruncat în gol.

Medicii au încercat să o resusciteze, însă fără succes. Femeie a fost declarată decedată. Poliția a deschis o anchetă în acest caz și încearcă să afle cum s-a produs tragedia.

Reamintim că în urmă cu doar trei zile a născut prin cezariană o fetiță perfect sănătoasă, însă a semnat un protocol să renunțe la bebeluș -- detalii aici: JUDEŢUL CONSTANŢA. O femeie s-a sinucis la câteva zile după ce a devenit mamă: "A semnat un protocol că renunţă la copil"


Sursă foto: observatornews.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233