dobroge.tv

Live

S-a stins din viață Radu, după ce a luptat din răsputeri cu o boală nemiloasă. Mesajul cutremurător al iubitei: „Vei rămâne veșnic în inima mea și te voi iubi și dincolo de moarte”

S-a stins din viață Radu, după ce a luptat din răsputeri cu o boală nemiloasă. Mesajul cutremurător al iubitei: „Vei rămâne veșnic în inima mea și te voi iubi și dincolo de moarte”
30 octombrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

După o luptă crâncenă cu o boală incurabilă, Radu, un tânăr de doar 22 de ani, s-a stins din viață pe patul din spital, departe de casă. Avea vise și planuri mărețe, își dorea să strângă bani pentru a-și duce iubita la altar și a-și întemeia o familie, însă toate s-au năruit astăzi, când inima sa a încetat să mai bată.

În luna martie a acestui an, Dobrogea TV vă prezenta cazul lui Radu, tânăr originar din Tulcea, care a primit un diagnostic crunt: cancer osos. Atunci, Alexandra, iubita lui, ne-a povestit că întregul coșmar a început după ce tânărul a plecat în Spania pentru a strânge bani, acolo unde a început să simtă dureri la șold și picior. Ajuns la spital, medicii i-au administrat o injecție cu cortizol, iar de atunci durerile au devenit insuportabile.

CITEȘTE ȘI: Medicii care trebuiau să-l salveze, la un pas să-l bage în pământ. Tratat greșit timp de 4 luni, Radu luptă să rămână în viață: „Voi lupta în continuare și voi învinge”

Cu ultimele puteri, Radu a plecat spre Italia, la mama sa, acolo unde au fost din nou la spital și a primit diagnosticul. Însă, ceea ce părea a fi șansa de a scăpa de durere, s-a transformat într-o luptă și mai grea după ce, potrivit Alexandrei, inițial, medicii i-au greșit diagnosticul, iar timp de patru luni i-au administrat un tratament greșit, fapt ce i-ar fi agravat starea de sănătate.

„Nu mai pot suporta nici să mă învelesc cu cearșaful”

De atunci, totul a fost o luptă continuă. A fost o întreagă mobilizare de forțe și au fost lansate și apeluri umanitare. La începutul lunii octombrie, Radu posta pe rețelele de socializare că trăiește un chin. Externat din spital cu un dispozitiv provizoriu, durerile nu se ameliorau, așa că a fost nevoit să ajungă din nou, la spital. „Nu mai pot suporta nici să mă învelesc cu cearșaful și suntem nevoiți să mergem la spital cu un anestezist să mă sedeze”, scria tânărul.

Radu și-a dorit să trăiască și s-a ambiționat să fie puternic pentru a-și îndeplini visul, însă, corpul său nu a mai rezistat iar astăzi, 30 octombrie, a pierdut lupta cu boala și s-a stins în Italia, pe patul de spital, departe de iubita sa. Devastată de durere, tânăra a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare.

„De azi…de azi nu mai are cine să-mi spună că mă iubește, să mănânc, să am grijă de mine. De azi, vei avea grijă de mine de acolo de Sus, mă vei privi, mă vei învăța și mă vei iubi în continuare. Mi-ai fost și mamă și tată, frate, iubit și cel mai bun prieten. Vei rămâne veșnic în inima mea și te voi iubi și dincolo de moarte. Drum lin către îngeri, dragostea vieții mele, sufletul meu pereche!”, a scris Alexandra, iubita lui Radu.

„Mama te iubește puiuțul meu”, a scris și mama lui Radu.

„N-am cuvinte. Dumnezeu fie cu tine Răducu”

„Nuuu...câtă putere ai avut , câte chinuri ai suportat .. Radu , vei rămâne veșnic în amintirea noastră... nu am cuvinte , nu pot a crede”

„Nu îmi vine să cred...am urmărit cazul mereu...și avem speranța că se va face bine. Dumnezeu să îl odihnească în pace!!”

„Off doamne nu am cuvinte! Viața a fost nedreapă cu Răducu. Dumnezeu să-l odihnească în pace, drum lin”


Sursă foto: Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233