dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Teribilismul i-a adus sfârșitul. Răzvan a murit pe loc, aruncat din mașina ruptă în două într-un copac: acul vitezometrului s-a oprit la peste 120 de km/h

CONSTANȚA. Teribilismul i-a adus sfârșitul. Răzvan a murit pe loc, aruncat din mașina ruptă în două într-un copac: acul vitezometrului s-a oprit la peste 120 de km/h
27 octombrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Un tânăr de 21 de ani și-a pierdut viața, în această dimineață, într-un accident cumplit produs pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța. Răzvan nu a mai avut nicio șansă, mașina fiind transformată într-un morman de fiare, iar el a fost aruncat pe asfalt.

Tânărul venea dinspre zona industrială a orașului, iar, din motive necunoscute, a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un copac. Impactul a fost devastator. Mașina s-a rupt în două, o parte rămânând lângă copac, iar cealaltă fiind proiectată într-un gard.

CITEȘTE ȘI: Un tânăr de 21 de ani a murit în această dimineaţă, în urma unui accident cumplit, în Constanţa. Un morman de fiare a rămas din maşină

Martorii tragicului eveniment au sunat la 112, iar cadrele medicale l-au găsit pe Răzvan inconștient, pe asfalt. Din păcate, în ciuda eforturilor, tânărul a fost declarat decedat la fața locului.

Acul vitezometrului a rămas blocat la peste 120 de km/h, semn că tânărul conducea cu o viteză foarte mare. Însă, viteza exactă pe care o avea mașina va fi stabilită de o expertiză tehnică.

Ce spun pompierii

Noaptea trecută am fost solicitați să intervenim la un accident rutier cu un autoturism răsturnat, în Constanța, pe bulevardul Aurel Vlaicu. La fața locului s-au deplasat pompierii de la Detașamentul Port cu o autospecială de stingere și un echipaj de prim ajutor.

Sosiți la fața locului, colegii au constatat faptul că la locul accidentului era o victimă inconștientă de sex masculin, în afara autoturismului. Aceștia au început protocolul de resuscitare, din păcate, în urma manevrelor, persoana a fost declarată decedată.

Ce spun polițiștii

La data de 27 octombrie, în jurul orei 01.30, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Aurel Vlaicu, din municipiul Constanța, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 21 de ani, ar fi condus un autoturism, și, din motive care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un copac.

În urma accidentului rutier, conducătorul auto a decedat.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.


Sursă foto: observatornews.ro / ISU Dobrogea/ antena3.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233