dobroge.tv

Live

Produse contrafăcute în valoare de peste 190.000 lei, descoperite de polițiștii de frontieră constănțeni. GALERIE FOTO

Produse contrafăcute în valoare de peste 190.000 lei, descoperite de polițiștii de frontieră constănțeni. GALERIE FOTO
25 octombrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

În ultimele 24 de ore, polițiștii de frontieră din cadrul G.N. Mangalia și Punctul Poliției de Frontieră Ostrov au descoperit, într-un autoturism înmatriculat în Polonia și un microbuz înmatriculat în Republica Moldova, 260 de parfumuri și 97 perechi încălțăminte sport, inscripționate cu numele unor mărci protejate, susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile au fost ridicate în vederea confiscării și continuării cercetărilor.

În data de 24.10.2023, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, județul Constanța, polițiștii de frontieră au efectuat, pe sensul de intrare în țară, controlul specific asupra unui autoturism înmatriculat în Polonia, în care călătoreau trei cetățeni polonezi.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au descoperit în bagajele personale cantitatea de 260 de parfumuri, în valoare de 130.000 lei, care poarta însemnele unor mărci protejate, susceptibile a fi contrafăcute.

Tot ieri, la Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov, județul Constanța, polițiștii de frontieră au efectuat, pe sensul de intrare în țară, controlul specific asupra unui microbuz înmatriculat în R. Moldova.

Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit în portbagajul mașinii și în bagajele personale ale conducătorului auto (un cetățean moldovean), 97 perechi încălțăminte sport cu însemnele unei mărci protejate, în valoare de 63.000 lei, susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, în valoare totală de aproximativ 193.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.


Sursă foto: Garda de Coastă

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233