dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Destin frânt la doar 35 de ani. Alex a murit nevinovat după ce un șofer de 73 de ani nu i-a acordat prioritate: doi copilași au rămas fără tată - și soția șoferului s-a stins din viață

NAȚIONAL. Destin frânt la doar 35 de ani. Alex a murit nevinovat după ce un șofer de 73 de ani nu i-a acordat prioritate: doi copilași au rămas fără tată - și soția șoferului s-a stins din viață
23 octombrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Accident cumplit în orașul Bicaz. Două persoane și-au pierdut viața după ce un bărbat de 73 de ani care nu s-a asigurat înainte de a intra într-o parcare. Un motociclist de doar 35 de ani, dar și soția șoferului și-au pierdut viața.

Tragedia a avut loc duminică, 23 octombrie, în jurul orei 16.50. Potrivit presei locale, vinovat de producerea accidentului ar fi șoferul autoturismului, un bărbat de 73 de ani din Piatra Neamț, care în timp ce se deplasa dinspre Hangu spre Bicaz, ar fi făcut un viraj la stânga pentru a intra într-o parcare, fără să acorde prioritate de dreapta, motociclistului care se deplasa din sens opus. În urma impacrului, mașina s-a răsturnat pe o parte.

„La locul evenimentului au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Bicaz, Detașamentul de pompieri Piatra Neamț (o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM) și SAJ. Echipajele de la SAJ și SVSU Bicaz au scos cele două persoane ce se aflau autoturism, una în stare de inconștiență și una conștientă”, a transmis ISU Neamț.

Din nefericire, în ciuda eforturilro cadrelor medicale, atât atât motociclistul, cât și soția șoferului autoturismului, care se afla pe scaunul din dreapta față, și-au pierdut viața. Bărbatul de 73 de ani, a fost transportat la spital în stare gravă.

Motociclistul decedat era din comuna Gîrcina. Alex avea 35 de ani și era tatăl a doi copilași de un an, respectiv patru ani.

Ce spun polițiștii

„La data de 21 octombrie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Bicaz, a avut loc un eveniment rutier. Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, între un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 73 de ani și o motocicletă condusă de un bărbat de 35 de ani, ar fi avut loc un impact.

Din nefericire în urma evenimentului rutier a rezultat decesul unei pasagere din autoturism, în vârstă de 66 de ani și a conducătorului motocicletei în cauză. Totodată, conducătorul autoturismului a fost transportat la spital.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpa si vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

Mare de lacrimi după moartea lui Alex

Moartea fulgerătoare a lui Alex a venit ca un trăsnet peste familie și prieteni. Pe rețelele de socializare curg mesaje de condoleanțe.

„Dumnezeu să te ierte, prieten drag, Alex. Mereu plecam toti trei. Azi ai ales să pleci singur”

„Dumnezeu să te ierte, Alex. Bunul Dumnezeu să dea putere familiei...”

„Condoleanțe! Multă putere ca să poți avea grijă de copii”

„Nu mai avem cuvinte...ieri eram împreună...azi e printre îngeri...toată lumea de va fi lângă tine nu va umplea lipsa lui... Doar Dumnezeu știe de ce”

„Din toată inima mi-ar fi plăcut să-ți spun că nu este adevărat ce sa întâmplat când m-ai sunat. L-am văzut împreună astăzi cât și-a dorit să plece la plimbare”

„Offff, câtă durere și tristețe adâncă. Suntem cu gândul doar la voi, am aflat cu tristețe fără margini că destinul lui Alex s-a frant. Ne pare foarte rău și ne rugăm să ai putere în aceste momente dificile. Dumnezeu să vă dea mângâiere! Sincere condoleanțe și Dumnezeu să îl odihnească în pace!”

„Drum lin în lumină, Alex!”


Sursă foto: Facebook/ tvmneamt.ro

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233