dobroge.tv

Live

Acțiune pentru combaterea braconajului piscicol, în Delta Dunării și la Marea Neagră: peste 400 de kilograme de pește, confiscate. GALERIE FOTO/VIDEO

21 octombrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

În perioada 16 - 19 octombrie, polițiștii Direcției de Ordine Publică – Serviciul Protecția Fondului Forestier și Piscicol și Serviciului de Poliție „Delta Dunării” au organizat o acțiune pe linia combaterii braconajului piscicol, în Delta Dunării și la Marea Neagră.

Astfel, polițiștii au constatat două infracțiuni de braconaj piscicol și au aplicat cinci contravenții la regimul pescuitului recreativ, prevăzute de O.U.G. nr. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura.

În urma acțiunii, au fost descoperite și ridicate, în vederea confiscării, 446 de kilograme de pește de diferite specii, dintre care 10 kilograme de sturion, specia păstrugă.

De asemenea, au fost indisponibilizate două ambarcațiuni, două motoare de ambarcațiune, 48 de unelte de pescuit, dintre care 62 de perimetre cu 2.375 carmace – unelte interzise utilizate la capturatea sturionilor în Marea Neagră, 81 de tip setci monofilament, cinci setci tip ave, în lungime de peste 5,4 kilometri.

Valoarea totală a bunurilor indisponibilizate este de 85.150 de lei.


Sursă foto/video: Poliția Română

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233