dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. „Această lume nu te-a meritat”. Destin frânt la nici 16 ani: Sonia a murit chiar la petrecerea organizată de ziua ei - le-a spus prietenilor că merge să se odihnească puțin

NAȚIONAL. „Această lume nu te-a meritat”. Destin frânt la nici 16 ani: Sonia a murit chiar la petrecerea organizată de ziua ei - le-a spus prietenilor că merge să se odihnească puțin
17 octombrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Sfârșit tragic pentru o adolescentă din Ploiești. Tânăra de doar 16 ani a fost găsită fără suflare în camera sa, chiar în timpul petrecerii organizate cu prijelul zilei ei de naștere.

Potrivit unor surse din anchetă, fata urma să împlinească 16 ani în doar câteva zile. Și-ar fi invitat în avans mai mulți prieteni în apartament, unde au consumat și alcool. La un moment dat, tânăra le-a spus amicilor ei ca merge să se odihnească puțin, dar nu a mai revenit, notează antena3.ro.

Văzând că adolescenta nu mai apare, prietenii săi au mers să vadă ce se întamplă și au găsit-o inconștientă. Ei au sunat imediat după ajutor, dar medicii nu au reușit să o salveze. Mama fetei, o profesoară de engleză din oraș, care nu era în apartament în timpul petrecerii, a ajuns într-un suflet acasă, însă era mult prea târziu.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Oamenii legii iau în calcul varianta consumului de droguri și alcool. Potrivit observatornews.ro, surse din anchetă spun că lângă trupul fetei ar fi fost găsite mai multe sticle de alcool goale, dar și substanțe interzise, mai precis marijuana.

„Această lume nu te-a meritat”

Șocați de vestea cumplită, prietenii tinerei au postat mesaje de condoleanțe.

„Sonia tu nu meritai ceva rău. Ne-ai făcut pe toți să râdem și ne-ai adus sparkul. Te iubesc”.

„Dumnezeu să te binecuvânteze. Această lume nu te-a meritat, ne-ai părăsit prea devreme. Odihnește-te în pace”.

Ce spun polițiștii

La data de 14 octombrie, în jurul orei 01:45, polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie din municipiul Ploiești, despre faptul că fiica sa, în vârstă de 16 ani, este posibil decedată în apartament.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din verificări stabilindu-se faptul că în cursul serii, tânăra, ar fi organizat o petrecere la locuința acesteia, împreună cu mai mulți prieteni, cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani.

La un moment dat, minora s-a retras într-o altă cameră, iar ulterior, prietenii acesteia au constatat că este inconștientă.

La fața locului, s-a deplasat un echipaj medical, care, după efectuarea manevrelor de resuscitare au constatat decesul tinerei.

La examinarea vizuală a trupului, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată într-un comunicat al Poliției Prahova.


Sursă foto: stirilekanald.ro 

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233