dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Tânăra găsită moartă în mașină a lăsat în urmă trei copilași. Camelia avea doar 32 de ani - mesajul sfâșietor al soțului „Trebuia să fiu eu în locul tău și tu lângă copiii tăi pe care îi iubești așa mult”

NAȚIONAL. Tânăra găsită moartă în mașină a lăsat în urmă trei copilași. Camelia avea doar 32 de ani - mesajul sfâșietor al soțului „Trebuia să fiu eu în locul tău și tu lângă copiii tăi pe care îi iubești așa mult”
26 septembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

O descoperire de-a dreptul șocantă a fost făcută ieri, într-o parcare din Focșani. Camelia, o femeie de doar 32 de ani a fost găsită în stare avansată de putrefacție în mașina familiei, chiar de către soțul său, care o dăduse dispărută în urmă cu câteva zile.

Bărbatul a făcut plângere la Poliție că soția sa a plecat de acasă și nu a mai revenit. Câteva zile mai târziu, tot el avea să-i descopere trupul în mașina lor, marca Audi, în parcare Mausoleul Eroilor, din cartierul Sud.

Trei copilași au rămas fără mamă

Femeia găsită moartă este Camelia T, în vârstă de 32 de ani. Ea a lăsat în urmă un soț devastat de durere și trei copilași, două fetițe și un băiețel. De asemenea, femeia avea un salon de înfrumusețare în zona gării. Potrivit informațiilor apărute pe rețelele de socializare, și publicate de presa locală, se pare că aceasta și-a pus capăt zilelor.

Soțul Cameliei a postat în mediul online un mesaj plin de durere: „Trebuia să fiu eu în locul tău și tu lângă copiii tăi pe care îi iubești așa mult, frumoasa mea nevastă”.

Mare de lacrimi după moartea Cameliei

Vestea morții Cameliei a venit ca un trăsnet peste familie și prieteni. Pe rețelele de socializare curg mesaje de condoleanțe.

„Dumnezeu să te ierte, Cami!!!! Sincere condoleanțe familie!! Păcat, prea tânără !!!!!”

„Drum lin către îngeri, Camelia”

„Dumnezeu s-o odihnească în pace, păcat.. prea tânără te-a luat la el”

„Doamne, nu pot să cred! Dumnezeu să te ierte Cami”

„Of, Domane, Cami.. încă nu realizez, Dumnezeu să te odihnească în pace”

„Drum lin, Cami..”

Ce spun autoritățile

Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic decât să constate decesul. „La ora 15.08 Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru o persoană inconștientă găsită într-o mașină în Focșani.La solicitare s-a deplasat un echipaj Saj de urgență tip C2 cu medic și a identificat o persoană de sex feminin in vârstă de 32 ani decedată, fără indicație de resuscitare.Cazul a fost preluat de echipa medico- legală”.

IPJ Vrancea a confirmat ulterior că victima a fost găsită fără suflare de către soțul ei. Se pare că pe corpul femeii nu erau urme de violență. A fost deschis un dosar penal pentru moartă suspectă.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Focsani desfășoară cercetări la fata locului cu privire la un caz de deces, sesizat astăzi, 25.09.2023, ora 15.05, prin apel 112.

Din primele verificări efectuate rezultă că apelantul, un bărbat din municipiul Focșani a găsit-o pe soția sa, în vârstă de 32 ani, decedată, pe bancheta din spate a autoturismului personal, parcat pe o stradă din municipiu.

Cadavrul, care nu prezenta urme vizibile de violență, a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală Vrancea, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului de caz”, a precizat IPJ Vrancea.


Sursă foto: Facebook / observatornews.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233