dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Doi prieteni de 19 ani, pasionați de motoare, s-au stins după un accident cumplit, la doar câteva sute de metri de casă: „Poate acolo Sus vor avea tot ce nu au avut aici, pe Pământ”

NAȚIONAL. Doi prieteni de 19 ani, pasionați de motoare, s-au stins după un accident cumplit, la doar câteva sute de metri de casă: „Poate acolo Sus vor avea tot ce nu au avut aici, pe Pământ”
23 septembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Sfârșit tragic pentru doi prieteni din județul Brașov. Tinerii în vârstă de 19 ani au murit după ce s-au ciocnit cu motocicletele, pe un deal din localitatea Holbav. Niciunul nu purta echipamente de protecție și nici nu aveau permise de conducere.

Tragedia s-a produs puțin după ora 01.00. Cei doi prieteni împărțeau numele și pasiunea pentru cursele de enduro și au ieșit cu motocicletele. Însă, destinul le-a fost curmat brusc când, inexplicabil, s-au ciocnit frontal. La fața locului s-au strâns rapid câțiva oameni din zonă, printre care și sora lui George.

Am auzit bușitura și m-am dus să văd și noi n-am crezut că sunt morți. Ne-am dus și am pus mână să vedem dacă mai au puls și noi ne-am speriat și am sunat pe toată lumea și am strigat și a venit tati. Noi nu aveam ce să le facem, noi doar i-am găsit”, a povestit o prietenă a băieților pentru brasov.net.

„Mi-a zis: Mamă, hai că a murit George! Mamă, hai repede, te rog, hai că a murit George!”, povestește mama unuia dintre băieți.

Impactul a fost devastator, iar cei doi tineri au murit pe loc.

„Imediat după sesizare, echipaje de intervenţie s-au deplasat în zona indicată şi au constatat că, pe o cale de acces neamenajată circulaţiei rutiere, se află două motociclete de tip enduro răsturnate, iar lângă acestea erau doi tineri care prezentau leziuni corporale, pentru care s-au efectuat manevre de resuscitare. Din primele date obţinute după efectuarea cercetărilor la faţa locului, a reieşit că cei doi tineri, de 19 ani, ambii din localitatea Holbav, ar fi plecat cu motociclete de la o proprietate din apropiere, iar în timpul conducerii pe un drum de pământ, vehicule s-au ciocnit frontal, impact care a dus la decesul celor implicaţi”, a transmis, vineri, IPJ Braşov.

CITEȘTE ȘI: NAȚIONAL. Tragedie noaptea trecută: doi tineri pe motociclete au murit după ce s-au ciocnit - nu aveau permise de conducere și nici echipamente de protecție

Potrivit brasov.net, pe ambii băieți îi chema Goerge și erau prieteni buni din copilărie. Aveau pasiuni comune, povești de viață similare și planuri de viitor împreună. Ambii au provin din familii cu mulți copii, iar tații lor au murit. După ce au împlinit 18 ani, tinerii au plecat la muncă peste hotare. În urmă cu câteva săptămâni s-au întors acasă în concediu și urmau să se întoarcă în Germania, însă destinul le-a fost curmat în mod tragic.

Din banii câștigați în străinătate și-au cumpărat cele două motociclete care au costat câteva mii de euro, menționează sursa citată. Și tocmai aceste motoare le-au adus sfârșitul în timp ce se întorceau de la o petrecere, la doar câteva sute de metri de casele lor.

Cercetările arată că tinerii nu purtau echipamente de protecţie, nu aveau pe cap cască de protecţie, iar vehiculele nu erau destinate deplasării pe tip de noapte, întrucât nu erau construite cu sistem de iluminare, acestea nefiind destinate circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, niciunul dintre ei nu avea permis de conducere.

În cauza penală deschisă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă urmează a se stabili toate aspectele şi circumstanţele care au dus la producerea accidentului, ancheta efectuându-se sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărneşti”, a precizat IPJ Braşov.

Mare de lacrimi după moartea celor doi

Pe rețelele de socializare curg mesaje de condoleanțe după moartea prematură a celor doi prieteni.

„Dumnezeu să vă ierte și să vă aibă în paza sa! Condoleanțe familiilor voastre și putere să îndure aceasta suferință! Îmi pare tare rău”

„Dumnezeu să vă ierte, băieți. O să-mi fie dor de voi, nu vă voi uita niciodată”

„Mult prea repede ați plecat.. Dumnezeu să vă odihnească în pace”

„Nu am cuvinte, nu îmi vine a crede încă. Prea repede te-ai dus frățioare. Suflet bun! Un prieten și un coleg pe cinste! Calm și liniștit ai fost mereu, ai lăsat în urmă numai durere, drum lin spre Cer!” 

„Dumnezeu să-i ocrotească! Poate acolo Sus vor avea tot ce nu au avut aici, pe Pământ”


Sursă foto: brasov.net / Poliția Română

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233