dobroge.tv

Live

O lună de la tragedia de la 2 Mai. Mama lui Sebi încă își așteaptă fiul acasă: „Mă roagă să-i dau mesaj și să nu plece de la cazare că va fi omorât!”

O lună de la tragedia de la 2 Mai. Mama lui Sebi încă își așteaptă fiul acasă: „Mă roagă să-i dau mesaj și să nu plece de la cazare că va fi omorât!”
19 septembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

A trecut o lună de la tragedia care a cutremurat o țară întreagă. Pe 19 august, în jurul orei 05.30, opt tineri care se aflau la intrarea în localitatea 2 Mai au fost spulberați de o mașină condusă de un șofer de 19 ani, drogat. Doi dintre ei, Roberta și Sebi, au murit pe loc, iar alți trei au ajuns la spital.

CITEȘTE ȘI: FILMUL TRAGEDIEI DE LA 2 MAI. Opt tineri spulberați de un șofer începător și drogat, care a fugit de la locul accidentului: a crezut că a lovit o pasăre sau o vacă - doi tineri au murit și alți trei au ajuns la spital

Durerea încă persistă în familiile celor doi tineri studenți. Tatăl lui Sebi a făcut mărturii de-a dreptul sfâșietoare. Mama băiatului încă este în stare de șoc și nu realizează că fiul ei nu o să mai vină niciodată acasă.

Nu doresc nimănui să simtă ceea ce simţim noi în momentele astea şi ce am simţit noi în aceste patru săptămâni! Soţia mea încă îl aşteaptă, mă roagă să-i dau mesaje să se întoarcă acasă! Mă roagă să-i dau mesaj şi să nu plece de la cazare că va fi omorât! Asta se întâmplă în fiercare vineri seara, el a murit sâmbătă dimineanţă”, a declarat, Valentin Olariu, potrivit bzi.ro.

Tatăl lui Sebi vrea să se facă dreptate. El a criticar dur modul în care a ales că acționeze Miruna Pascu, mama lui Vlad.

„Nu cred că poate fi numită mamă! Dacă era mamă îi dădea sfaturi exact cum i.am dat eu băiatului meu, iar eu nu mai eram aici, eram acasă cu băiatul meu! Dosarul a venit acum la Bucureşti şi sper că aici se va face dreptate, iar autorul accidentului să fie în puşcărie pentru mult timp! Eu acum mă duc la cimitir, în vizită la băiatul meu!”, a mai declarat Valentin Olariu pentru sursa citată.

În urmă cu câteva zile, Miruna Pascu a fost arestată preventiv pentru 30 de zile pentru șantaj. În dosarul lui Vlad Pascu, „martorii denunţători sesizau faptul că în urmă cu trei luni, numitul Vlad Pascu organiza la domiciliul său petreceri unde punea la dispoziția participanților diferite droguri de risc (cannabis și xanax) și de mare risc (de exemplu cocaină), iar o parte din aceste droguri erau furnizate de mama numitului Vlad Pascu”.

CITEȘTE ȘI: Mama şoferului care a provocat tragedia din 2 Mai a fost arestată! Martorii spun că ea ar fi adus droguri la petrecerile fiului ei, mesaje despre iubita lui Vlad: ''Așa e de proastă sau face pe nebuna?''

Știu că la acel moment Vlad Pascu se droga cu mai multe feluri de droguri, respectiv fuma canabis trăgea pe nas cocaina, de obicei acasă la el. Vlad Pascu mi-a dat oxicodonă și o pastilă de metanfetamină. Când am ajuns eu, pe masa din camera lui era pisată mai mult oxicodonă. Nu știu cam câte pastile, dar toți am priza de acolo”, a declarat un martor pentru DIICOT.

Femeia încerca să-i intimideze pe amicii fiului său și îi amenința că va divulga informații compromițătoare despre ei dacă nu îl scot basma curată. Ea a amenințat-o și pe iubita fiului său. „Potrivit denunțului, mama numitului Vlad Pascu a trimis pe numărul de telefon al denunțătoarei un mesaj din care rezulta că în situația în care nu va da curs solicitărilor de întrevedere, va furniza presei informații compromițătoare despre aceasta”, au transmis procurorii.

Pascu Miruna a contactat-o în repetate rânduri pe **** *****, prin mesajele transmise pe Whatsapp... i-a scris martorei/persoanei vătămate, amenințând-o că dacă nu dă curs solicitării de a comunica cu ea, va remite presei spre publicare materiale de o natură compromițătoare pentru aceasta”, mai spun procurorii, potrivit observatornews.ro.


Sursă foto: facebook / Viața Dobrogei / captură video romaniatv.net

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233