dobroge.tv

Live

Un polițist s-a stins din viață la doar 37 de ani. Mădălin încerca să-și salveze prietenul

Un polițist s-a stins din viață la doar 37 de ani. Mădălin încerca să-și salveze prietenul
01 septembrie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Fostul purtător de cuvânt al IPJ Argeș, Mădălin Zamfir, a murit la doar 37 de ani. Polițistul a fost internat la Terapie Intensivă timp de o săptămână după ce s-a intoxicat într-o fosă septică aflată în construcție, în încercarea de a-și salva prietenul.

Poliția Română a transmis un mesaj emoționant la decesul tânărului, care a lăsat în urmă o soție îndurerată, tot ofițer de Poliție, și doi copii orfani.

Cu mare durere în suflet, plângem pierderea unui coleg și om deosebit, profesionist desăvârșit, familist convins și prieten adevărat. Un astfel de om este Mădălin Ionuț, om cu dovedită credință în Dumnezeu, care a rânduit să îl ia de lângă semenii săi, la vârsta de 37 de ani. Suntem alături de familie, căreia îi transmitem sincere condoleanțe și alinare a suferinței. Drum lin, Mădălin!”, a transmis Poliția Română.

Cum s-a întâmplat tragedia

Pe 23 august, Mădălin Zamfir se afla la Rucăr, satul Sătic, pentru a-și ajuta un prieten care săpa o fosă septică de circa trei metri adâncime. La un moment dat, prietenului său i s-a făcut rău iar poliţistula sărit să-l ajute, însă a leşinat şi el.

Ambii au fost scoşi de pompieri, care au început resuscitarea. Proprietarul casei, în vârstă de 45 de ani, nu a răspuns manevrelor şi s-a declarat decesul. Ofiţerul a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la un spital din Braşov, dar din păcate, după 7 zile s-a stins din viață.


Sursă foto: Poliția Română

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233