dobroge.tv

Live

JUDEȚUL TULCEA. „Mamă...tată...cui ne-ați lăsat!”. Trei fete au rămas fără părinți. Cei doi soți au fost găsiți morți în timp ce erau în vacanță

JUDEȚUL TULCEA. „Mamă...tată...cui ne-ați lăsat!”. Trei fete au rămas fără părinți. Cei doi soți au fost găsiți morți în timp ce erau în vacanță
30 august 2023
Redactia DTV
Publicitate

Tragedie la Gura Portiței. Un bărbat și o femeie, soț și soție, au fost găsiți morți într-un canal. Anchetatorii au stabilit că bărbatul s-a înecat, iar femeia avea o tăietură în zona gâtului.

Potrivit infotulcea.ro, cei doi s-au cazat sâmbătă la o unitate turistică , în Satul de Vacanță de la Gura Portiței, pentru o noapte. Duminică după-amiază, când trebuiau să predea cheile camerei, nu s-au prezentat.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea a transmis miercuri, printr-un comunicat de presă, că autoritățile au fost sesizate duminică, cu privire la faptul că pe canalul Leahova, la o distanță de aproximativ 500 de metri de Gura Portiței, a fost găsit cadavrul unui bărbat, care nu avea urme vizibile de violență.

„Din concluziile preliminare desprinse din raportul de autopsie medico legală întocmit de SML Tulcea, rezultă faptul că decesul a fost cauzat de asfixie mecanică prin înec, fără a prezenta leziuni în legătură cu decesul”, a precizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea.

Deoarece anchetatorii nu au găsit-o pe soție, au început căutările acesteia.

„Întrucât în urma celor constatate nu a fost identificată soția persoanei decedate, au fost desfăşurate activități cu forțe mărite, cu sprijinul ISU, a lucrătorilor Serviciului de Investigații Criminale, a primăriei şi a comunității locale, ocazie cu care în data de 28 august, în jurul orei 11:30, pe malul canalului de legătură LeahovaA la o distanță de aproximativ doi kilometri de Gura Portiței, în stufăriş, a fost identificat cadavrul acesteia”, a mai precizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea.

De asemenea, anchetatorii au stabilit că femeia avea o plagă tăiată la nivelul gâtului.

Procurorii tulceni continuă cercetările pentru a stabili cum şi-au pierdut viața cei doi soți. Una dintre variantele anchetatorilor este că bărbatul şi-a ucis soția, iar apoi s-a sinucis.

Potrivit tulceanoastra.ro, anchetatorii au presupus că bărbatul plănuise să îşi ucidă soţia. A luat cu el un cuţit şi au plecat la plimbare şi când a considerat că e destul de departe, a încercat să o omoare. A urmat o luptă, dovadă a urmelor descoperite pe corpurile celor doi, dar în cele din urmă, cu câteva lovituri în zona gâtului, femeia a fost omorâtă. După oribila faptă, bărbatul a revenit în zona complexului şi neştiind să înoate, conştient, a intrat în mare şi nu a supravieţuit.

Viorel avea vârstă de 46 de ani și activa în cadrul echipei Cotnari de 24 de ani, având funcția de șef de fermă. Soția sa era casnică și se îngrijea de casă și de cele trei fiice ale cuplului. Una era căsătorită în Anglia, iar alta urmează să se căsătorască la anul, în timp ce a treia copilă este mai mică.

Mare de lacrimi pentru Viorel și Violeta

Vestea morții celor doi soți a venit ca un trăsnet peste familie și prieteni. Pe rețelele de socializare curg mesaje de condoleanțe.

„Dumnezeu să vă ierte dragii mei! De ce a trebuit să plecați dincolo atât de devreme, lăsând în urma voastră trei flori frumoase, scufundate acum în atâta suferință? Of Doamne, dragul meu frate Reli, draga mea cumnată Vio, vom putea vreodată vindeca măcar un pic rănile ce ne rămân în suflete, că tare mai dor? Ce mă fac fără voi oare? Vă voi iubi mereu dragii mei dragi!”, a transmis sora bărbatului.

„Mamă...tată...cui ne-ați lăsat!”, scrie una dintre fiicele celor doi.

„Dumnezeu să-i ierte! Oameni deosebiți...condoleanțe și multă putere familiei! Le îmbrățișez pe fete”

„Dumnezeu să-i ierte! Oameni cuminți.. domnul Viorel suntem șocați de cele întâmplatea, ai fost un om bun cu respect! Condoleanțe familiei”

„Dumnezeu sa îi odihnească în împăratia Sa! Nu pot sa cred așa ceva! Condoleanțe, putere sa treceți peste acest necaz!”

„Sincere condoleanțe familie îndurerate. I-am cunoscut la vie la Cotnari, oameni extrem de sufletiști. Dumnezeu să le odihnească în pace. Ne pare rău de așa tragedie urâtă”

„Dumnezeu să vă ierte, oameni frumoși și buni! Ați lăsat în urma voastră multă durere”


Sursă foto: Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233