dobroge.tv

Live

EXCLUSIV! Încă un constănțean și-a pierdut viața departe de casă. Bogdan a murit în urma unui accident cumplit, pe navă: „Ai plecat de lângă noi atât de devreme, fratele nostru drag”

EXCLUSIV! Încă un constănțean și-a pierdut viața departe de casă. Bogdan a murit în urma unui accident cumplit, pe navă: „Ai plecat de lângă noi atât de devreme, fratele nostru drag”
28 august 2023
Redactia DTV
Publicitate

Încă un tânăr navigator constănțean și-a pierdut viața pe navă, departe de casă. Bogdan era ofițer 3 pe o navă care se afla în portul Qingdao din China. Potrivit rapoartelor preliminarii, tânărul a murit decapitat după ce parâmele din partea din spate a navei s-ar fi încurcat.

Momentan nu se cunosc foarte multe detalii referitoare la accident și la cauzele exacte ale producerii acestuia pentru că ancheta se află în desfășurare. Autoritățile și experții maritimi examinează acum circumstanțele din jurul acestui incident pentru a preveni evenimentele viitoare și pentru a îmbunătăți măsurile de siguranță în cadrul operațiunilor maritime.

Mare de lacrimi după moartea lui Bogdan

Moartea tânărului navigator constănțean a venit ca un trăsnet peste familie și prieteni. Pe rețelele de socializare curg mesajele de condoleanțe.

„Ai plecat de lângă noi atât de devreme, fratele nostru drag.. ai lăsat un mare gol în inima noastră. Ne vom aminti mereu de tine cu zâmbetul pe buze.. Dumnezeu să te odihnească în pace și să aibă grijă de sufletul tău frumos!”

„Drum lin spre ceruri, Coco!!!”

„Drum lin spre cer, om minunat!”

„Drum lin spre ceruri! Nu pot să cred!”

„Drum lin spre ceruri, prea devreme!!!”

„Călătoria ta s-a sfârșit mult prea devreme! Drum lin!”

UPDATE. Sindicatul Liber al Navigatorilor a transmis, pe pagina sa de Facebook, că autoritățile din China fac cercetări cu privire la acest accident, iar familia marinarului ar trebui să primească un raport final despre eveniment.

„Pe o navă care se afla în China, în portul Qingdao, a avut loc un tragic accident care s-a soldat cu pierderea vieţii unui ofiţer român. NBP se afla la manevra pupa între două parâme încurcate care s-au întins în forţă lovindu-i casca şi capul acestuia. Lovitura a fost aşa de puternică încât capul fost desprins de corp, decesul survenind pe loc. Autorităţile din China şi compania fac investigaţii în privinţa acestui tragic accident. Familia trebuie să primească un raport final în care să se descrie împrejurările în care a avut loc accidentul, cum s-a întamplat şi cine se face vinovat (dacă sunt vinovaţi)”, a anunţat Sindicatul Liber al Navigatorilor.

SLN a mai transmis un mesaj tuturor marinarilor cu privire la condițiile de muncă: „Tuturor navigatorilor - mare atenţie - munciţi în siguranţă ! Orice aspect care vă poate pune viaţa în pericol trebuie să o raportaţi sindicatului şi autorităţilor”.


Sursă foto: Facebook 

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233