dobroge.tv

Live

Razii de amploare în județul Constanța: șoferi prinși drogați și băuți la volan - tânăr prins cu un pliculeț în portofel: „Nu știu, cred că mi l-a pus cineva, că nu era acolo”. VIDEO

Razii de amploare în județul Constanța: șoferi prinși drogați și băuți la volan - tânăr prins cu un pliculeț în portofel: „Nu știu, cred că mi l-a pus cineva, că nu era acolo”. VIDEO
27 august 2023
Redactia DTV
Publicitate

În perioada 25-27 august, Poliția Română a desfășurat, în județul Constanța, o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și menținerea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii au efectuat 3.066 de testări pentru alcool și 738 pentru droguri.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 191 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 132.403 de lei.

Au fost reținute 56 de permise de conducere, totodată, fiind retrase și 45 de certificate de înmatriculare.

Polițiștii au constatat 27 de infracțiuni, dintre care 7 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, 13 pentru conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive, 2 infracțiuni de deținere de droguri, restul fiind alte infracțiuni la regimul circulației rutiere.

La activități au participat polițiști din cadrul Direcției Rutiere, Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, Serviciului Rutier Constanța și polițiști de la alte structuri rutiere.

Exemple:

  1. Un bărbat, de 19 de ani a fost depistat, de polițiști, în timp ce conducea un autoturism, în comuna 23 August, fiind sub influența substanțelor psihoactive.
  2. Un bărbat, de 20 ani, a fost depistat, de polițiști, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Mamaia , fiind sub influența substanțelor psihoactive. De asemenea, s-a constatat faptul că autoturismul nu era asigurat printr-o poliță de asigurare valabilă. Au fost retrase certificatul de inmatriculare și plăcuțele cu numerele de inmatriculare.
  3. Un bărbat, de 21 de ani a fost depistat, de polițiști, în timp ce conducea un autoturism, în stațiunea Eforie, fiind sub influența substanțelor psihoactive.
  4. Un bărbat, de 19 ani, a fost depistat de polițiști, în timp ce conducea un autoturism, în municipiul Constanța, fiind sub influența substanțelor psihoactive.
  5. Un bărbat, de 37 de ani, a fost depistat, de polițiști, în timp ce conducea un autoturism, în orașul Năvodari, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu apartul etilotest, rezultatul fiind 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un tânăr a fost prins de oamenii legii cu un pliculeț ce probabil conținea droguri, în portofel. Întrebat ce este în interior, el a spus „Nu știu, cred că mi l-a pus cineva, că nu era acolo”. Ulterior oamenii legii i-au explicat că este praful care i-a ieșit lui pozitiv la testarea cu aparatul drugtest.


Sursă foto/video: IPJ Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233