dobroge.tv

Live

Tragedia de la 2 Mai, trasă la indigo pe DN1: un șofer de 19 ani, beat, a lovit cu mașina șase persoane - Bogdan, Patrick și Daniel au murit pe loc, iar alte trei persoane au ajuns la spital

Tragedia de la 2 Mai, trasă la indigo pe DN1: un șofer de 19 ani, beat, a lovit cu mașina șase persoane - Bogdan, Patrick și Daniel au murit pe loc, iar alte trei persoane au ajuns la spital
27 august 2023
Redactia DTV
Publicitate

Tragedia de la 2 Mai, trasă la indigo. Un tânăr de 19 ani care conducea băut a lovit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, șase persoane care mergeau pe marginea DN 1, la ieșire din localitatea Sântimbru, județul Alba. Trei tineri au murit și alți trei au fost răniși. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind o concentrație de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În noaptea de 27 august 2023, în jurul orei 3.30, un tânăr de 19 ani, din localitatea Oiejdea, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 1, la ieşirea din localitatea Sântimbru, în apropierea unei staţii de alimentare cu carburant, ar fi surprins şi accidentat un grup de 6 persoane, care se deplasa pe marginea părţii carosabile”, a transmis IPJ Alba.

La ajungerea forţelor de intervenţie la locul solicitării, au fost găsite 6 persoane rănite, 3 dintre aceeastea prezentând leziuni incompatibile cu viaţa. Este vorba despre tineri în vârstă de aproximativ 17, 18, respectiv 25 de ani.

Cei trei tineri au fost sâmbătă noapte pentru a petrece în clubul Mira din Alba Iulia, iar apoi s-au întors spre casă. La un moment dat au vrut să meargă la o benzinărie din apropiere pentru a mai lua câteva lucruri, a declarat un prieten al acestora, citat de alba24.roSursa citată menționează că cei trei tineri care și-au pierdut viața sunt Bogdan, un tânăr de 17 ani, Patrick, un tânăr de 25 de ani, și Daniel un tânăr de 18 ani, toți din Sântimbru Fabrică. Cei trei au fost loviți în plin de șofer, și aruncați zeci de metri pe drum și câmp.

Potrivit observatornews.ro, șoferul Palco Eduard N., era începător și avea permisul din luna decembrie 2022. După impactul devastator, mașina a mai mers încă 200 de metri pe câmp, unde a rămas blocată.

Șoferul era beat

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării conducătorului auto cu aparatul drugtest, a rezultat că tânărul nu se afla sub influenţa substanţelor cu efect psihoactiv”, a informat IPJ Alba.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor cauzelor care au dus la producerea acestui eveniment.

Reamintim că un accident similar a avut loc sâmbăta trecută, la ieșirea din localitatea 2 Mai, acolo unde un tânăr drogat a spulberat cu mașina un grup de opt tineri care mergeau pe marginea șoselei. Doi dintre ei au murit, iar alți trei au avut nevoie de îngrijiri medicale -- detalii aici: FILMUL TRAGEDIEI DE LA 2 MAI. Opt tineri spulberați de un șofer începător și drogat, care a fugit de la locul accidentului: a crezut că a lovit o pasăre sau o vacă - doi tineri au murit și alți trei au ajuns la spital


Sursă foto: Avevărul / Facebook Alba24

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233