dobroge.tv

Live

„Noi nu suntem toxicomani, suntem oxicomani” Apar noi imagini cu Vlad, șoferul drogat care a provocat tragedia de la 2 Mai: „Am mai mulți bani decât o să aveți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața!”

„Noi nu suntem toxicomani, suntem oxicomani” Apar noi imagini cu Vlad, șoferul drogat care a provocat tragedia de la 2 Mai: „Am mai mulți bani decât o să aveți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața!”
22 august 2023
Redactia DTV
Publicitate

Apar noi imagini cu Vlad Pascu, șoferul drogat care a provocat tragedia de la 2 Mai. În clipurile video apărute pe rețelele de socializare, tânărul în vârstă de 19 ani se laudă cu bani și business-uri. Mai mult, în unele dintre acestea pare că se afla sub efectele substanțelor psihoactive, fapt ce confirmă că nu era străin de astfel de obiceiuri.

Fac dovada faptului că pe numele meu există, în momentul de față, business-uri de mai mulți bani decât o să aveți voi toată viața”, spune Vlad într-unul dintre clipuri. În același video, este prezentă și o tânără care se aude spunând: „Raul, astea sunt pentru tine, că știu că căutai ieri. (...) Oxicodona este viața noastră. Noi nu suntem toxicomani, noi suntem oxicomani”.

În alte filmulețe Vlad, posibil sub influența substanțelor psihoactive, se aruncă pe jos și face precum un câine sau se plimbă fără tricou pe Dorobanți. „Familia mea, mă plimb pe Dorbanți cu băieții ăștia, ca-n Vama Veche”, spune tânărul.

Reamintim că Vlad P. este arestat preventiv pentru 30 de zile după ce, aflat sub influența unui cocktail de trei droguri, a intrat cu mașina într-un grup de opt tineri. O fată și un băiat au murit, iar alți trei tineri au ajuns la spital -- detalii aici: FILMUL TRAGEDIEI DE LA 2 MAI. Opt tineri spulberați de un șofer începător și drogat, care a fugit de la locul accidentului: a crezut că a lovit o pasăre sau o vacă - doi tineri au murit și alți trei au ajuns la spital

Deși avocata tânărului a precizat că acesta nu obișnuia să consume substanțe psihoactive, iar drogurile consumate în seara respectivă ar fi fost primite în Vama Veche, postările de pe rețelele de socializare dovedesc altceva. Pe rețelele de socializare s-a pozat alături de mai multe mașini de lux. Mai mult, în fotografii apare purtând un tricou cu mesajul „Drugs are my life” („Drogurile sunt viața mea” - n.red.) -- detalii aici: Cine este șoferul care a spulberat cu mașina un grup de tineri și a fugit: era drogat cu cocaină, amfetamină și metamfetamină - doi tineri au murit și alți 3 au ajuns la spital

De asemenea, cu doar două ore înainte de tragedie, un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că pe DN 39, între Vama Veche și 2 Mai, un autoturism ar circula haotic, încălcând regulile rutiere. Mașina, condusă chiar de Vlad, a fost depistată de o patrulă mixtă, formată dintr-un polițist și un jandarm, în jurul orei 02.40 în timp ce circula în Vama Veche, iar în autoturism se mai aflau alte două persoane. În urma controlului, în mașină au fost găsite, într-un pachet de țigări, o țigară tip joint și o folie pe care scria Bromazepam și care conținea patru pastile. Acestea au fost predate Brigăzii de Combatere a Criminalității Constanța pentru continuarea cercetărilor. Tânărul a fost dus apoi la sediul Poliției Vama Veche, unde a fost testat doar cu aparatul etilotest și a fost lăsat să plece -- detalii aici: TRAGEDIA DE LA 2 MAI. Șoferul de 19 ani a fost oprit în trafic cu câteva ore înainte de accident: în mașina sa au fost găsite droguri, însă a fost lăsat să plece


Sursă foto: TikTok / Instagram

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233