dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. „Nu am vrut să le fac nimic”. O mamă și-a aruncat copiii pe geamul unui motel și a amenințat că se sinucide: copilașul de 2 ani a murit - mesaj de adio pentru soț

NAȚIONAL. „Nu am vrut să le fac nimic”. O mamă și-a aruncat copiii pe geamul unui motel și a amenințat că se sinucide: copilașul de 2 ani a murit - mesaj de adio pentru soț
21 august 2023
Redactia DTV
Publicitate

O tânără din Botoșani și-a aruncat copiii de 2, respectiv 3 ani de la etajul 1 al unui motel, amenințând apoi că se va sinucide. Copilul de 2 ani a decedat la spital, iar cel mare a fost transferat în comă la Iași. După ce a fost salvată de pompieri, femeia a susținut că nu a vrut să le facă nimic rău copiilor. Ea îi trimisese soțului un mesaj la finalul căruia i-a spus „Adio”.

Potrivit monitorulbt.ro, femeia este originară din Albești, județul Botoșani. Ieri, aceasta a venit cu microbuzul al Botoșani pentru a-i duce pe copii în Parcul Mihai Eminescu. Femeia a mers la un hotel, spunând că nu a reușit să mai prindă autobuzul pentru a se întoarce acasă, iar personalul hotelului a cazat-o într-o cameră de la etajul 1, deși a susținut că nu are asupra sa niciun document de identitate.

A vurt să sară pe geam cu copiii

Sursa citată menționează că, în timp ce copiii dormeau, femeia i-ar fi luat și brațe și ar fi sărit cu ei pe geam. În fața ferestrei, este un balcon pe care aceasta a aterizat, însă, pe copii i-ar fi scăpat pe beton. Paznicul hotelului a sunat la 112 după ce i-a văzut pe micuți căzuți și pe mama lor pe marginea balconului.

„Nu am vrut să le fac nimic”

După ce a fost salvată de pompieri, femeia afirma „Nu am vrut să le fac nimic. Nu am vrut să le fac așa ceva!”.

Negociatorul Ovidiu Apostoae, din cadrul IPJ Botoșani, a relatat pentru Monitorul de Botoșani că femeia era foarte agitată și spunea că îi pare foarte rău pentru ce a făcut, că nu vrea să meargă la pușcărie și că nu vrea să creadă lumea că e nebună.

Mesaj de adio pentru soț

Soțul femeii a afirmat că el se afla la București și că aceasta i-a trimis un mesaj „urât” la finalul căruia i-a spus „Adio”.

Sper să fii fericit acum că ai scäpat de noi”, a scris ea, conform unor surse apropiate anchetei, citate de news.ro. De asemenea, își exprima regretul că s-au căsătorit și afirma că voia să „scape” de acasă. Ea mai afirma că cel mai räu îi pare pentru copii, „căci ei nu au nicio vină”, dar nu îi poate lăsa „așa, ai nimănui”, pentru că „nimeni nu o să îi iubească”. „Sper sa fii fericit fară noi, adio”, i-a scris femeia soțului, adăugând că ea a încercat sa facă totul pentru familie - soț, mamă, tată, etc și că a fost „luată de fraieră”.

Intervenție dificilă a salvatorilor

Pompierul care a imobilizat-o pe femeie a povestit cum a decurs intervenția.

A fost o intervenție la care a trebuit să așteptăm un moment prielnic pentru a interveni. Împreună cu colegii mei am stabilit un binom de salvare. Am fost tot timpul asigurat și, la semnalul inspectorului șef am intervenit și am reușit să prind persoana. Am deschis ușa, am îndepărtat tot mobilierul din cameră și am așteptat momentul prielnic pentru a interveni. Exista și pericolul să se arunce. Eu am intervenit cât de repede am putut”, a declarat pompierul Ionuț Honciuc.


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233