dobroge.tv

Live

Tânărul drogat care a spulberat cu mașina un grup de tineri și a fugit de la locul accidentului a fost reținut

Tânărul drogat care a spulberat cu mașina un grup de tineri și a fugit de la locul accidentului a fost reținut
19 august 2023
Redactia DTV
Publicitate

Vlad P., tânărul de 19 ani care, în timp ce se afla sub influența drogurilor, s-a urcat la volan și a spulberat cu mașina, la intrarea în localitatea 2 Mai, un grup de opt tineri, provocând decesul a doi dintre ei, iar apoi a fugit de la locul accidentului a fost reținut pentru 24 de ore.

CITEȘTE ȘI: Cine este șoferul care a spulberat cu mașina un grup de tineri și a fugit: era drogat cu cocaină, amfetamină și metamfetamină - doi tineri au murit și alți 3 au ajuns la spital

La data de 19 august, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 19 ani, pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Acesta este bănuit că, la data de 19 august, în jurul orei 05.25, ar fi condus un autoturism pe D.N. 39, în apropierea localității Vama Veche și ar fi intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe partea carosabilă. În urma accidentului rutier, au decedat la fața locului o tânără, de 20 de ani, și un tânăr, de 21 de ani. De asemenea, au mai fost răniți doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani și o tânără, de 20 de ani.

Ulterior producerii accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind depistat de polițiști, la scurt timp, în stațiunea Vama Veche. Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la cocaină, amfetamină și metamfetamină. De asemenea, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca mâine să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, cu propunere legală”, transmite IPJ Constanța.

CITEȘTE ȘI: Tragedie la ieșirea din 2 Mai! Doi tineri au murit și mai mulți au fost răniți după ce un șofer de 19 ani i-a spulberat cu mașina: era drogat și a fugit de la locul accidentului


Sursă foto: Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233