dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Imagini revoltătoare! O femeie naște pe trotuar, după ce nu ar fi fost primită în spital: „În ce lume trăim!!!” - ce spune conducerea unității medicale. VIDEO

NAȚIONAL. Imagini revoltătoare! O femeie naște pe trotuar, după ce nu ar fi fost primită în spital: „În ce lume trăim!!!” - ce spune conducerea unității medicale. VIDEO
31 iulie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Situație revoltătoare la Spitalul din Urziceni! O femeie naște pe trotuar, după ce nu ar fi fost primită în unitatea medicală din lipsă de locuri. Imaginile au fost publicate în mediul online și distribuite de mii de oameni.

În imagini se vede cum femeia a ajuns să nască pe o pătură, chiar pe trotuarul din fața spitalului. Ea este asistată de angajații de pe ambulanță. Clipul video este însoțit de textul „În ce lume trăim!!!! ROMÂNIA lucrului bine făcut! Cum este posibil așa ceva!!! Femeia asta naşte în fața Spitalului URZICENI! În spital nu a fost primită pe motiv că nu au locuri și că a venit prea târziu! A fost dată afară din spital și a născut în fața spitalului, pe trotuar! Groaznic!!”.

Ulterior, mămica și copilul nou născut au fost urcați în ambulanță. Femeia a născut o fetiță perfect sănătoasă.

„Săptămâna începe cu o nouă viață! În această dimineață în jurul orei 6.00, echipajul 97 al SAJ Ialomița, substația Urziceni a asistat la naștere o tânără de 24 ani, mama celei de a treia fetițe perfect sănătoasă! Felicitări mamei, felicitări colegei mele, Gabriela Dobra pentru profesionalism și implicare!

PS. Aș atribui o mare bilă neagră spitalului municipal Urziceni pentru dezinteres total și nepăsare, pacienta prezentându-se cu aproximativ 15 minute înainte la CPU, în travaliu, fiind refuzată, motivandu-se că vor chema ambulanța. Un caz cu happy-end dar nu toate se pot încheia așa.”, a scris pe pagina personală de Facebook un ambulanțier.

Bărbatul care a publicat clipul video susține că femeia nu a fost primită în unitatea medicală pe motiv că nu au locuri și că a venit prea târziu. „A fost dată afară din spital şi a născut în faţă spitalului pe trotuar! Groaznic!!!”, a mai scris bărbatul.

Managerul spitalului, Daniela Elena Ianuș, a declarat pentru Libertatea că spitalul nu are linie de gardă pentru ginecologie, motiv pentru care a fost solicitată ambulanța. De asemenea, ea a mai menționt că a fost declanșată o anchetă internă. 

„Pacienta a fost primită în spital, s-a apelat la ambulanță din spital, noi suntem spital municipal, nu avem linie de gardă de ginecologie, asistenta a înregistrat-o, a sunat la ambulanță și a insistat să vină o ambulanță de urgență, s-o trimită la Slobozia, cel mai apropiat spital (...) I s-a spus să aștepte că vine ambulanța, iar asistenta tocmai urma să anunțe medicul. Nu ginecolog, ci chirurg. Spitalul nostru nu are linie de gardă de ginecologie. Pacienta a ieșit pe picioarele ei din CPU și între timp a venit ambulanța. Nu știu de ce nu au luat-o și pus-o în ambulanță… a instigat să se filmeze (...) Noi am inițiat o anchetă internă, am discutat cu asistenta care era în CPU, care a înregistrat-o pe tânără, să verificăm și înregistrările video”, a declarat Daniela Elena Ianuș, managerul spitalului, pentru sursa citată.


Sursă foto/video: Facebook Nicu T.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233