dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Familie distrusă în urma unui accident cumplit. Flori și tatăl său au murit împreună, chiar sub ochii mamei: „A făcut milioane de kilometri ca șofer de TIR și a murit la 4 kilometri de casă”. FOTO

NAȚIONAL. Familie distrusă în urma unui accident cumplit. Flori și tatăl său au murit împreună, chiar sub ochii mamei: „A făcut milioane de kilometri ca șofer de TIR și a murit la 4 kilometri de casă”. FOTO
29 iulie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Accident cumplit noaptea trecută pe DN2C, în localitatea buzoiană Padina. Flori, o adolescentă de 17 ani a murit alături de tatăl său, chiar sub privirile mamei care a fost grav rănită. Femeia a fost transportată la spital.

Polițiștii informează că în timp ce conducea un autoturism pe DN2C, dinspre Pogoanele către Padina, un şofer în vârstă de 46 de ani, din Padina, a intrat în coliziune cu un autocamion la volanul căruia se afla un şofer de 33 de ani, din Buzău.

Accidentul s-a soldat cu decesul şoferului de 46 de ani, dar şi cu decesul fiicei acestuia, o adolescentă 16 ani, şi cu rănirea gravă a soţiei şoferului, o femeie de 45 de ani, toţi din Padina. Femeia de 45 de ani a fost transportată la spital.

Poliţiştii au deschis dosar penal în urma tragediei si continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Potrivit sansanews.ro, este posibil ca tatăl să se fi angajat într-o depășire și să fi pierdut controlul volanului, însă nici anchetatorii și nici martorii nu a putut preciza cu exactitate ce s-a întâmplat. Lucrurile sunt greu de explicat deoarece Adrian era șofer profesionist. El lucra ca șofer de TIR în străinătate pentru a-și susține familia. Drumul lor s-a încheiat tragic la doar câțiva kilometri de casă.

Adrian a făcut milioane de kilometri, era șofer pe TIR...și a murit la 4 kilometri de casa lui..”, se arată într-un comentariu pe rețelele de socializare.

Apropiații notează că mama este conștientă, internată în spital. Știe că soțul său s-a stins din viață, însă nu și de fiica sa, de care întreabă constant.

Mare de lacrimi după moartea celor doi

Moartea fulgerătoare a celor doi a venit ca un trăsnet peste familie și prieteni. Pe rețelele de socializare curg mesaje de condoleanțe din partea celor care i-au iubit și apreciat.

„Golul lăsat în suflet este infinit, Flori - 17 ani, Adrian - 48 ani. Nu am cuvinte (accident, fiică și tată), nu-mi revin .. O doamne!! Dumnezeu să vă odihnească în pace! Lacrimi .. pentru tinerețea voastră!

„Offf, Doamne, ce tragedie!!! Dumnezeu să-i odihnească în pace! Flory, fată frumoasă cu suflet bun mi-ai rupt sufletul .... Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace alături de îngeri!”

„Dumnezeu să te ierte, fată frumoasă și cuminte. Familiei condoleanțe și putere. Îmi pare nespus de rău”

„Domnu să te binecuvânteze, vărul meu drag!!”

„Doamne fereste ce tragedie. Dumnezeu să-i odihnească în pace”

„Nu îmi vine sa cred așa ceva! Azi-dimineață am vorbit cu ea! Băi nu e corect….”

„Doamne, nu se poate, ce familie frumoasă, nu poate fi adevărat! Dumnezeu să-i odihnească în pace. Flori, o fată foarte frumoasă, respectoasă”

„Flori cea mai bună prietenă.. nu o să te uit niciodată”

„Doamne ferește.. Dumnezeu să-i odihnească în pace! Multă putere Cristinei”


Sursă foto: Facebook / Facebook Directia Regionala de Drumuri si Poduri Buzau / opiniabuzau.ro

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233