dobroge.tv

Live

Femeie însărcinată salvată de polițiștii de frontieră dintr-o barcă aflată în derivă pe Dunăre

Femeie însărcinată salvată de polițiștii de frontieră dintr-o barcă aflată în derivă pe Dunăre
22 iulie 2023
Redactia DTV
Publicitate

O femeie însărcinată și un bărbat au fost salvați de poliţiştii de frontieră din judeţul Caraş-Severin, după ce barca în care se aflau plutea în derivă pe Dunăre, din cauza furtunii. Femeia a fost transportată la spital, potrivit News.ro.

Incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în timpul unei furtuni, a transmis, sâmbătă, Poliţia de Frontieră.

În data de 21.07.2023, în jurul orei 23.30 la dispeceratul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Veche a fost primită o informare de la lucrătorii Poliţiei oraşului Moldova Nouă, conform căreia, prin intermediul serviciului naţional de urgenţă 112, s-a semnalat dispariţia unei ambarcaţiuni cu două persoane pe direcţia km flv 1046. Din cauza condiţiilor meteo extreme (vânt puternic, valuri mari) intervenţia colegilor noştri cu ambarcaţiunea din dotarea sectorului a fost una dificilă, însă aceştia au reuşit să identifice ambarcaţiunea, care era eşuată în apropierea malului Ostrovului Moldova-Veche”, a transmis Poliţia de Frontieră într-un comunicat de presă.

Cele două persoane, un bărbat şi o femeie, au fost preluate de poliţiştii de frontieră, fiind transportate în siguranţă la malul fluviului.

Persoana de sex feminin a informat poliţiştii de frontieră că este însărcinată, sens în care a primit îngrijiri de specialitate din partea unui echipaj mobil din cadrul Spitalului Orăşenesc Moldova-Nouă, fiind transportată la spital pentru investigaţii. În acest moment cele două persoane sunt în siguranţă, în afara oricărui pericol”, mai precizează Poliţia de Frontieră.


Sursă foto: news.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233