dobroge.tv

Live

Intervenție de urgență a pompierilor pe lacul Siutghiol: 10 copii care se antrenau cu caiacele au fost prinși de furtună - o fetiță a fost transportată la spital

14 iulie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină vineri, 14 iulie, în jurul orei 09.00, în localitatea Ovidiu, pe lacul Siutghiol, pentru a recupera 8-10 caiace. Mai exact, este vorba despre mai mulți copii care se antrenau cu caiacele și au fost prinși de furtună în largul lacului.

La fața locului au intervenit o autospecială de transport personal și victime multiple, barca Siutghiol, punctul temporar de stingere Ovidiu, un echipaj SMURD B și două echipaje SAJ.

În acest moment, 10 copii, cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani, au fost aduși la mal. Șase dintre ei au primit îngrijiri medicale după ce au suferit atac de panică și au spus că le este frig.

Intervenția este în dinamică.

UPDATE. Potrivit pompierilor, copiii au fost aduși la mal cu o ambarcațiune a primăriei Ovidiu. Dintre aceștia, o fetiță de 14 ani a fost transportată la spital cu atac de panică.

Reamintim că județul Constanța s-a aflat în această dimineața sub cod portocaliu de furtună, fiind emis și un mesaj Ro-Alert pentru avertizarea cetățenilor că se pot produce fenomene meteo periculoase.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233