dobroge.tv

Live

Durere fără margini pentru o familie din Tulcea. Fetița lor, dispărută ieri din curtea casei, a fost găsită moartă, în Dunăre

Durere fără margini pentru o familie din Tulcea. Fetița lor, dispărută ieri din curtea casei, a fost găsită moartă, în Dunăre
13 iulie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Clipe de coșmar pentru o familie din localitatea Vulturu, județul Tulcea. Ieri, 12 iulie, fetița lor în vârstă de 4 anișori a dispărut din curtea casei iar astăzi, a fost găsitî fără suflare, pe malul stâng al Brațului Sulina.

Polițiștii din comuna Maliuc au intrat în alertă seara trecută, după ce o fetiță în vârstă de 4 ani a dispărut din curtea casei. Mama a fost cea care a alertat autoritățile în jurul orei 17.00. Au fost mobilizate mai multe echipe operative care au început să o caute pe micuță.

Din nefericire, în această dimineață, micuța a fost găsită fără suflare în Dunăre, în zona malului stâng al Brațului Sulina.

Ce spun polițiștii

În seara zilei de 12 iulie și în dimineața zilei de astăzi, 13 iulie 2023, au fost continuate activitățile de căutare a minorei în vârstă de 4 ani, dispărută din localitatea Vulturu, județul Tulcea.

Activitățile specifice de căutare au fost efectuate cu forțe mărite, fiind constituite echipe formate din polițiști din cadrul I.P.J. Tulcea, Serviciul de Poliție Delta Dunării, polițiști de frontieră și pompieri din cadrul ISU Delta Tulcea, fiind folosite patru ambarcațiuni cu sonar și termoviziune și un câine de urmă.

De asemenea, activitățile de căutare au fost sprijinite de către pădurari din cadrul Ocolului Silvic, un inspector ecolog din cadrul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării și cetățeni voluntari, din localitate.

În această dimineată, echipele de căutare au identificat trupul neînsuflețit al minorei în vârstă de 4 ani, în zona malului stâng al Brațului Sulina.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală în vederea efectuării necropsiei.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea condițiilor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.


Sursă foto: IPJ Tulcea

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233