dobroge.tv

Live

Împreună și dincolo de moarte. Ana și Lucas au sfârșit într-un accident cumplit - cei doi abia se căsătoriseră și așteptau un copil: „Mă uit mâhnit la amintirile frumoase. Că doar atât ne-a mai rămas din voi”. FOTO

Împreună și dincolo de moarte. Ana și Lucas au sfârșit într-un accident cumplit - cei doi abia se căsătoriseră și așteptau un copil: „Mă uit mâhnit la amintirile frumoase. Că doar atât ne-a mai rămas din voi”. FOTO
26 iunie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Durere fără margini pentru două familii din Vaslui. În loc să se pregătească de nuntă și botez, se pregătesc de înmormântare. Ana și Lucas, doi tineri proaspăt căsătoriți, amândoi polițiști în Cluj, au murit duminică dimineață într-un accident cumplit.

Potrivit stiriest.ro, cei doi soți erau în mașina lor, în drum spre un ștrand din Oradea. Într-un alt autoturism erau niște rude. În localitatea Șaula, înainte de intrarea în Huedin, într-o curbă la stânga, tânărul de 23 de ani care se afla la volan a pierdut controlul mașinii și ajuns pe contrasens, unde s-a izbit de o autocisternă condusă de un ucrainean. Atât Lucas, cât și Ana, o tânără de 24 de ani, au suferit răni grave. Când au ajuns pompierii la ei era prea târziu.

Cei doi tineri polițiști începeau o nouă viață împreună: săptămâna trecută s-au cununat civil și trăiau momente intense de bucurie, mai ales că ea era însărcinată. Lucra la resurse umane în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție, iar soțul ei, fiul unui cunoscut instructor auto, era polițist la direcția operațiuni speciale.

Mare de lacrimi după moartea celor doi

„Adio Lucas! Adio Ana!

Dacă știam cu o săptămână îndărăt, la cununia voastră, că se vor întâmpla toate astea, nu mai plecam niciunul de la voi. Mai stăteam cel puțin o săptămână, ca să treacă și ziua asta nefastă. După care, fiecare, ne întorceam liniștiți la treburile noastre.Și voi la fel.

V-am dat în "boghi" pe românește ca să ghicim darul pe care Ana ta îl purta în pântece. Era băiat. Mă uit mâhnit la amintirile frumoase. Că doar atât ne-a mai rămas din voi.

Dacă știam, cu o săptămână îndărăt, că voi astăzi, veți pleca într-o altfel de lună, de miere , ne puneam cu toți, zid, în cale voastră. Plecați mâine și ne revedeam la botez, apoi la nuntă.

Ma uit la poza voastră, trist. Din toți, voi trei ați plecat acolo unde noi cei rămași, nu o să vă mai vedem decât atunci când o să ne vină rândul.

Adio Lucas! Adio Ana și copilului vostru nenăscut! Dumnezeu să vă odihnească în ceruri, acolo unde sunteti cei mai frumoși îngeri!!”, scrie o rudă pe rețelele de socializare.

„Dumnezeu să te ierte, Lucas ! Rareș si-a pierdut un prieten...eu aș fi preferat să vii să ne iei cu mașina și să mai mergem la un meci, la Brodoc. Destinul tău a fost frânt la doar 23 de ani. Chiar era nevoie de tine acolo sus? Aveai multe de făcut aici, pe pământ, mai ales că abia îți întemeiasei o familie. Trist și cumplit de dureros. Odihnește-te în pace, suflet frumos, mereu cu zâmbetul la tine!”

„Nu te voi uita niciodată, Lucas! Drum lin către îngeri! Sincere condoleanțe ambelor familii!”

„Nu am cuvinte...tragic. Drum lin, familie frumoasă. Îmi pare bine că te-am cunoscut, nu te voi uita Lucas.... Sincere condoleanțe familiilor”

„Dumnezeu să vă ierte, Lucas și Ana!”


Sursă foto: Facebook

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233