dobroge.tv

Live

„Ce viață scurtă avem și nu ne dăm seama”. Alin s-a stins din viață la doar 19 ani în urma unui accident cumplit: „Un băiat bun și un fost coleg ce nu va fi uitat niciodată”

„Ce viață scurtă avem și nu ne dăm seama”. Alin s-a stins din viață la doar 19 ani în urma unui accident cumplit: „Un băiat bun și un fost coleg ce nu va fi uitat niciodată”
23 iunie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Accident cumplit în această dimineață pe un drum din județul Galați. Alin, un tânăr de doar 19 ani a murit după ce a pierdut controlul autoutilitarei, a pătruns pe contrasens și a lovit o platformă de tractări care era parcată în afara drumului.

Poliția Galați a fost sesizată prin apel la 112, cu puțin înainte de ora 4.00 dimineața, că pe DN 25, în interiorul localității Drăgănești, din județul Galați, a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană a decedat.

Din verificările efectuate la fața locului, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au stabilit faptul că un tânăr, cu vârsta de 19 ani, din satul Podoleni, comuna Barcea, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 25, în interiorul comunei Drăgănești, dinspre municipiul Galați către municipiul Tecuci, la km 8 + 400 de metri, a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus și a lovit o altă autoutilitară folosită la tractări auto, prevăzută și cu platformă, care era parcată în afara drumului, în dreptul unui imobil.

În urma accidentului, tânărul a fost grav rănit, și, din păcate, nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de echipajul medical sosit la fața locului, fiind constatat decesul.

Potrivit umbraresti-informat.ro, Alin C. lucra ca șofer pe o autoutilitară. Transporta marfă de la legumicultorii din zonă și o ducea în orașele din nordul țării.

Mare de lacrimi după moartea lui Alin

„Dumnezeu să te ierte, Alineee!! Prea repede ai plecat dintre noi!”

„Dumnezeu să te odihnească în pace, colegul și prietenul meu drag cu care am crescut ! Nu-mi vine să cred că Dumnezeu te-a luat așa de repede la el, aveai tot viitorul în față. Nu o să te uit niciodată”

„Dumnezeu să te ierte, îngerașul meu!”

„Dumnezeu sa te ierte prietene. Prea devreme, prea tânăr”

„Dumnezeu să te ierte fratele nostru”

„Dumnezeu să te ierte prieten bun.. Nu ma așteptam să spun asta despre unul dintre noi atât de devreme..”

„Dumnezeu să te ierte prieten drag”

„Dumnezeu să te ierte, suflet bun”

„Dumnezeu să te ierte, prieten drag! Ai plecat prea devreme dintre noi, nu te voi uita niciodată”

„Drum lin către îngeri, ai plecat prea devreme..”

„Dumnezeu să-l ierte! Ce viață scurtă avem și nu ne dăm seama”

„Drum lin către îngeri! Multă putere părinților”

„Dumnezeu să-l ierte, multă putere părinților! Ai plecat prea devreme dintre noi, aveai viitorul în față....Un băiat bun și un fost coleg ce nu va fi uitat niciodată”

„Dumnezeu să-l odihneasca în pace un băiat foarte bun și cuminte”


Sursă foto: Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233