dobroge.tv

Live

Controale ale poliţiştilor constănţeni. Şoferi prinşi beţi la volan cu alcoolemie de peste 1 mg/l alcool pur în aerul expirat - unul a lovit o maşină parcată

Controale ale poliţiştilor constănţeni. Şoferi prinşi beţi la volan cu alcoolemie de peste 1 mg/l alcool pur în aerul expirat - unul a lovit o maşină parcată
23 iunie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Nu există control în urma căruia oamenii legii să nu găsească şoferi care urcă la volan după ce au consumat băuturi alcoolice. Poliţiştii constănţeni au luat parte la mai multe acţiuni de control, în urma cărora mai multe persoane au fost amendate pentru diferite abateri.

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

La data de 22 iunie a.c., în jurul orei 22.35, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 56 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Plopilor din comuna Cobadin, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 22 iunie a.c., în jurul orei 18.10, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul I.C. Brătianu, s-a produs un accident de circulație. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 61 de ani, ar fi condus un autoturism, pe bulevardul I.C. Brătianu, și ar fi acroșat un autovehicul parcat. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În ambele cauze s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Dosar penal pentru evadare

La data de 22 iunie a.c., în jurul orei 12.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale au identificat, pe strada Labirint din municipiul Constanța, un bărbat, de 37 de ani, față de care Judecătoria Constanța a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare.

Acțiuni ale polițiștilor constănțeni

La data de 22 spre 23 iunie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier și Secției 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au desfășurat o acțiune pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 5 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de aproximativ 2.000 de lei.

La data de 22 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au desfășurat o acțiune pentru asigurarea climatului de ordine și liniște publică. În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale la Legea 349/2002, în valoare totală de 600 de lei. La acțiune au participat și polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, precum și polițiști locali de la Poliția Locală Cernavodă.

La data de 22 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au desfășurat o acțiune pe linia acordării de prioritate și respectării culorii roșii a semaforului. În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 18 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de aproximativ 13.000 de lei.

De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării 18 permise de conducere, dintre care 8 pentru neacordare de prioritate, 8 pentru depășire neregulamentară, 1 pentru conducere sub influența alcoolului și 1 pentru nerespectarea culorii roșii a semaforului.

Totdată, a fost retras 1 certificat de înmatriculare și au fost constate 2 infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233