dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Scandalagiu pus cu greu la pământ de cinci oameni. Poliţist către persoana care filma: ''Mai bine ne ajutaţi''

23 iunie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Un echipaj de poliţie a fost solicitat să intervină joi seară, în parcarea unei benzinării din zona Tomis Nord din Constanța, după ce un bărbat de aproximativ 30 de ani a început să facă scandal. Angajaţii benzinăriei au fost nevoiţi să sune la 112.

La faţa locului, a ajuns un echipaj format dintr-un poliţist şi un jandarm. Oamenii legii au încercat să-l încătuşeze pe bărbatul pus pe scandal, dar bărbatul a fost pus cu greu la pământ, câţiva civili venind în ajutorul acestora. În tot acest timp, suspectul, se zbate cu disperare, lovește cu picioarele şi îi avertizează pe cei cinci să nu îl mai trântească pe jos întrucât îi sparg telefonul mobil. Martorii la incident cred că bărbatul ar fi consumat droguri.

Întreaga intervenţie a fost filmată de un client al benzinăriei. Un poliţist i-a spus acestuia că în loc să filmeze, mai bine i-ar ajuta.

În cele din urmă, bărbatul a fost încătuşat şi condus la maşina de poliţie. A fost transportat mai apoi la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare.

Imagini cu întreaga intervenţie AICI!

UPDATE. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat vineri, că poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie au fost sesizaţi, joi seară, de un bărbat, cu privire la faptul că fratele său, care ar suferi de afecţiuni psihice şi nu şi-ar fi urmat tratamentul prescris, ar fi urcat într-un mijloc de transport în comun şi ar fi ameninţat că se sinucide.

Potrivit IPJ Constan'a, patrula mixtă, formată din poliţist şi jandarm, l-a identificat pe bărbat într-o benzinărie din municipiul Constanţa. Deoarece era agitat, necooperant, manifesta agresivitate sporită şi reprezenta un pericol atât pentru el, cât şi pentru cei din jur, s-a procedat la imobilizarea acestuia.

Bărbatul a fost transportat apoi la Clinica de Psihiatrie.



Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233