dobroge.tv

Live

Trei pontoane construite ilegal, descoperite pe malul Canalului Dunăre-Marea Neagră: trei persoane s-au ales cu dosar penal. GALERIE FOTO

Trei pontoane construite ilegal, descoperite pe malul Canalului Dunăre-Marea Neagră: trei persoane s-au ales cu dosar penal. GALERIE FOTO
20 iunie 2023
Redactia DTV
Publicitate

La data de 20 iunie, polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Constanța – Postul de Poliție Transporturi Navale Cernavodă, împreună cu specialiști din cadrul Căpitaniei Portului Cernavodă, au desfășurat o acțiune de verificare a legalității executării construcțiilor pe apă, în cadrul Planului de măsuri „Siguranța și Securitatea pe apă 2023”.

În urma activităților desfășurate, au fost constatate trei infracțiuni de executarea, modificarea sau extinderea lucrărilor, construcţiilor sau instalaţiilor pe ape sau care au legătură cu apele, fără avizul de gospodărire a apelor sau fără notificarea unor astfel de lucrări, infracțiune prevăzută de Legea 107/1996.

Exemple:

La data de 20 iunie, pe malul drept al Canalului Dunăre – Marea Neagră a fost identificat un debarcader cu platformă din scândură, construit pe piloni din lemn, instalați în malul canalului, în suprafață de 21 de metri pătrați.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta aparține unui bărbat, de 73 ani, din comuna Saligny, care nu deține autorizație de construcție eliberată de Administrația Națională Apele Române.

La data de 20 iunie, pe malul drept al Canalului Dunăre – Marea Neagră a fost identificat un debarcader cu platformă din scândură, construit pe piloni din lemn, instalați în malul canalului, în suprafață de 12 metri pătrați.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta aparține unui bărbat, de 56 ani, din comuna Saligny, care nu deține autorizație de construcție eliberată de Administrația Națională Apele Române.

La data de 20 iunie, pe malul drept al Canalului Dunăre – Marea Neagră a fost identificat un debarcader cu platformă din scândură, construit pe piloni din lemn, instalați în malul canalului, în suprafață de 21de metri pătrați.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta aparține unui bărbat, de 56 ani, din orașul Cernavodă, care nu deține autorizație de construcție eliberată de Administrația Națională Apele Române.

În toate cauzele s-a întocmit dosar de cercetare penală.


Sursă foto: IPJ Constanța

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233