dobroge.tv

Live

JUDEȚUL CONSTANȚA. Cinci persoane arestate, după ce ar fi determinat mai multe tinere să se prostitueze

JUDEȚUL CONSTANȚA. Cinci persoane arestate, după ce ar fi determinat mai multe tinere să se prostitueze
13 octombrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Polițiști Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au pus în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară, în localitatea Lumina, județul Constanța, într-un dosar penal de proxenetism. Cinci persoane (patru bărbați și o femeie) au fost reținute pentru 24 de ore.

În urma a patru percheziții efectuate ieri, în județul Constanța, au fost depistate cinci persoane bănuite de proxenetism. În cauză, s-a colaborat cu autoritățile franceze, cu sprijinul Eurojust.

La data de 12 octombrie 2020, polițiști Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu sprijinul I.J.J. Constanța, au pus în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară, în localitatea Lumina, într-un dosar penal de proxenetism.

Din cercetări au rezultat indicii că, începând cu anul 2015 și până în prezent, persoanele în cauză ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției mai multor tinere, pe teritoriul mai multor țări din spațiul Uniunii Europene, obținând astfel foloase patrimoniale.

La percheziții, au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, mai multe bunuri, printre care două autoturisme, un pistol air-soft, telefoane mobile, dispozitive electronice, precum și alte înscrisuri de interes pentru cauză.

În urma probatoriului administrat, 5 persoane (4 bărbați și o femeie) au fost reținute pentru 24 de ore, fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța.

În cursul zilei de astăzi, cei 5 vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere de arestare preventivă.

În cauză, s-a colaborat cu autoritățile franceze, cu sprijinul Eurojust.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233