dobroge.tv

Live

NAȚIONAL.Trei familii își vor îngropa mult prea devreme copiii. Mădălin și-a condus prietenele spre moarte, după o depășite neregulamentară. GALERIE FOTO/VIDEO

NAȚIONAL.Trei familii își vor îngropa mult prea devreme copiii. Mădălin și-a condus prietenele spre moarte, după o depășite neregulamentară. GALERIE FOTO/VIDEO
17 mai 2023
Redactia DTV
Publicitate

Accident înfiorător la ieşirea din oraşul Vânju Mare spre localitatea Bucura, în județul Mehedinți. Un tânăr de 19 ani și două tinere de 18, respectiv 22 de ani și-au pierdut viața în urma unui impact devastator cu un TIR.

Tragedia s-a produs noaptea trecută pe DN56 A, între localitățile Bucura şi Vânju Mare. Potrivit presei locale, Mădălin, cunoscut între preieteni drept Mendi, se afla la volanul unei mașini marca Kia, alături Laura și Cristina. Cei trei se îndreptau către o petrecere și, potrivit martorilor, șoferul începător ar fi încercat să depășească pe linie continuă o mașină în care se aflau alți prieteni, iar mașina s-a izbit violent de un TIR.

Șoferul autotrenului a încercat să evite impactul şi a tras pe dreapta, însă efortul a fost în zadar. Impactul a fost atât de violent, încât autoturismul s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Pentru scoaterea victimelor din autoturism, a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare.

„La faţa locului s-au găsit trei victime încarcerate, două de sex feminin, una de sex masculin. La o primă evaluare fără semne vitale, am intervenit pentru descarcerarea acestora, au fost preluate de doua echipaje SMURD şi doua SAJ-uri”, a declarat plt. adj. Cristian Predoi, ISU Mehedinți, potrivit observatornews.ro.

În ciuda manevrelor de resuscitare, nu s-a putut face nimic pentru a salva viața victimelor.

„Trei victime in SCR (stop cardio-respirator - n.red.). E vorba despre trei tineri şi a patra e șoferul de TIR, pe care îl evaluăm acum. O tragedie!”, a declarat Amina Nicolicea, medic SAJ Mehedinți.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Mare de lacrimi după moartea tinerilor

Moartea fulgerătoare a celor trei tineri a venit ca un trăsnet peste familie și prieteni. Pe rețelele de socializare curg mesaje de condoleanțe.

„Dumnezeu să vă odihnească, Laura, Madalin și Cristina! Nu am cuvinte. Nu știu ce mai pot spune”

„Sincere condoleanțe familiilor! Drum lin,copii frumoși,plecați prea devreme dintre noi”

„Dumnezeu să vă odihnească în pace!”


Sursă foto: captură video Orsova24.ro / Facebook / ISU Mehedinți / captură video RTVGalaxy

Sursă video: Facebook RTVGalaxy / Facebook Orsova24.ro

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233