dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Fetiță de cinci ani sechestrată de mai bine de 16 ore de tatăl său: bărbatul amenință că aruncă locuința în aer

NAȚIONAL. Fetiță de cinci ani sechestrată de mai bine de 16 ore de tatăl său: bărbatul amenință că aruncă locuința în aer
05 mai 2023
Redactia DTV
Publicitate

Desfășurare de forțe în județul Ilfov după ce un bărbat şi-a agresat soţia şi a alungat-o, rămânând în casă cu fetița lor de cinci anișori. El a ameninţat că aruncă în aer apartamentul cu o butelie. Negocierile continuă de mai bine de 16 ore.

Ieri, în jurul orei 13.00, femeia a sunat la 112 și a anunțat că a fost bătută și dată afară din casă de soțul său, care a rămas înăuntru alături de fetița lor și amenință că atuncă întreaga locuință în aer. La fața locului au ajuns zeci de polițiști, jandarmi, mascați și lunetiști. De asemenea, un negociator este prezent și încearcă să-l convingă pe bărbat să elibereze fetița.

Pe pagina sa de Facebook, bărbatul s-a filmat cu butelia pe care o ține în mijlocul casei. EL îi spune fetiței că vor muri împreună.

Fetiță: Dar mie mi-e frică, tati!

Tată: N-are de ce să-ţi fie frică.

Fetiță: Ba mi-e frică tati. Pe tine nu te ia, dacă te ia pe tine, ne ia pe amândoi. Da?

Tată: Da.

Fetiță: Păi da, dar dacă nu vrea să ne ia pe amândoi?

Tată: Ne ia, ne ia. Mergem acolo lângă tataie.

Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, este recidivist, ar fi fost închis timp de 3 ani în urma cu 10 ani. Vecinii şi prietenii săi spun că sub influenţa alcoolului, acesta devine violent şi recalcitrant, şi asta s-ar fi întâmplat şi acum, notează observatornews.ro.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Georgian Drăgan, a declarat, vineri, că bărbatul a avut grijă de fetiţă, iar aceasta nu este rănită.

Bărbatul a avut grijă de minoră, minora nu a suferit vătămări corporale, bărbatul nu a fost agresiv cu aceasta. De asemenea, negociatorii Poliţiei Române au deschis un canal de comunicare cu acesta încă de aseară, au comunicat permanent, în mod direct, cu bărbatul care până la această oră nu are revendicări. Ceea ce este important de precizat este că bărbatul are grijă de minoră, nu a suferit minora leziuni corporale, se află în afara oricărui pericol la acest moment şi, de asemenea, acesta a solicitat hrană pentru minoră, hrană care i-a fost dusă de către negociatorii Poliţiei Române, i-a fost oferită. Ceea ce doresc să subliniez este că Poliţia Română, prin structurile prezente la faţa locului, doreşte o soluţionare amiabilă a acestui eveniment, drept pentru care desfăşurăm toate activităţile din competenţă”, a afirmat el.

UPDATE 17:20. Copilul din Chiajna, ţinut ostatic de tată de mai bine de 24 de ore, a fost salvat şi se află în custodia poliţiştilor. În urma operaţiunii, nimeni nu a fost rănit. 

”Această operaţiune s-a derulat pe parcursul a aproximativ 28 de ore. A fost o operaţiune dificilă pentru colegii mei (...) comunicarea cu bărbatul nu a fost întreruptă nicio perioadă de timp”, a declarat Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române.

Poliţiştii au precizat că au avut în permanenţă dovezi că fata este în viaţă şi că este bine. Pe durata negocierilor s-au obţinut ”rezultate în etape”.

”De către specialişti în cadrul Poliţiei Române au fost obţinute mai multe rezultate în etape şi acum putem exemplifica faptul că în această dimineaţă şi pe parcursul zilei, de la bărbat, din locuinţă colegii noştri au preluat două butelii cu gaz şi le-au scos în afara perimetrului”, a precizat Georgian Drăgan.

Poliţiştii au mai precizat că finalul este cel aşteptat: ”Finalul este cel pe care ni l-am dorit, copilul să nu fie agresat de o eventuală intervenţie în forţă a Poliţiei Române, să nu fie subiectul unui act de agresiune a tatăşui în dorinţa lui de a-şi proteja copilul”.

Sursă foto: observatornews.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233