dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Familie distrusă într-un moment de neatenție. Doi copilași au rămas fără mamă - Andreea a murit la doar 38 de ani: „Te-ai transformat în înger”

CONSTANȚA. Familie distrusă într-un moment de neatenție. Doi copilași au rămas fără mamă - Andreea a murit la doar 38 de ani: „Te-ai transformat în înger”
04 mai 2023
Redactia DTV
Publicitate

Accidentul cumplit produs ieri la ieșire din localitatea Lumina a îndoliat două familii. Andreea și Alexandru lucrau la RAJA și se aflau în timpul programului atunci când mașina lor a fost lovită din plin de o altă mașină și de un TIR. Impactul a fost devastator. Salvatorii ajunși la fața locului au găsit mașinile făcute zob și oameni prinși între fiare. Bucăți din autoturisme au fost împrăștiate pe zeci de metri.

CITEȘTE ȘI: Accident grav la ieșire din Lumina: două persoane au murit și alte patru au fost rănite după ce două mașini și un TIR s-au ciocnit - a intervenit elicopterul SMURD

În total, șase persoane au fost rănite. Patru dintre ele se aflau în mașina companiei RAJA, trei rămânând încarcerate. Când au fost scoși dintre fiare de pompieri, Andreea și Alexandru erau inconștienți, iar cadrele medicale au început protocolul de resuscitare. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru acestea, fiind declarat decesul.

Alți doi angajați ai companiei au ajuns la spital, unul cu traumatism cranian și traumatism toracic și altul cu traumatism toracic. Potrivit informațiilor noastre, starea lor este stabilă, fiind conștienți și cooperanți. Șoferul celei de-a doua mașini și șoferul TIR-ului prezentau traume minore și au fost asistate medical la fața locului, refuzând transportul la spital.

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă se poate observa cum mașina marca Dacia, în care se aflau angajați ai companiei RAJA, iese de pe o stradă secundară, probabil fără să se asigure, ajungând direct în fața TIR-ului și a celui de-al doilea autoturism care circula pe contrasens, peste marcajul continuu, pentru a depăși autocamionul -- detalii aici: CONSTANȚA. Două familii se pregătesc de înmormântare după un accident cumplit: mașini făcute zob și oameni prinși între fiare. VIDEO CU MOMENTUL IMPACTULUI

„Viața este uneori crudă și nedreaptă!”

Compania RAJA S.A. Constanța a transmis un mesaj de condoleanțe în urma accidentului devastator: „Colectivul RAJA SA Constanța a pierdut, într-un tragic accident auto, doi colegi dragi și deosebiți. Viața este uneori crudă și nedreaptă! Toți angajații companiei noastre au inimile împietrite de durere, pentru că RAJA SA este o mare familie, în care fiecare membru are un rol important și prețuit. Amândoi ne vor lipsi și le vom păstra o amintire veșnică. Suntem alături de familiile îndoliate în această grea și dureroasă încercare și vom face tot ce este necesar pentru a le alina această insurmontabilă pierdere. Dumnezeu să-i odihnească în pace!”, este mesajul companiei.

Doi copilași au rămas fără mamă

Andreea avea 38 de ani, era căsătorită și avea doi copilași. Vestea morții tinerei a venit ca un trăsnet peste familie și prieteni. Pe rețelele de socializare curg mesaje de condoleanțe din partea celor care au cunoscut-o și apreciat-o.

„Te-ai transformat în înger. Te vom păstra în inima noastră pentru totdeauna, iubita noastră cumnată și mătușă”

„Dumnezeu să te odihnească în pace, draga noastră. Nu te vom uita niciodată”

„Dumnezeu să te odihnească și să te aibă în paza lui, suflet bun și frumos! O să ne lipsești, draga noastră”

„Dumnezeu să te ierte! Condoleanțe”


Sursă foto: Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233