dobroge.tv

Live

„Niciodată nu știm când este ultima cursă”. Adelin a murit în cabina zdrobită după ce a intrat cu platforma într-un TIR, pe o autostradă din Ungaria - un copilaș a rămas fără tată. FOTO

„Niciodată nu știm când este ultima cursă”. Adelin a murit în cabina zdrobită după ce a intrat cu platforma într-un TIR, pe o autostradă din Ungaria - un copilaș a rămas fără tată. FOTO
03 mai 2023
Redactia DTV
Publicitate

Accident cumplit în această dimineață. Adelin, un șofer român în vârstă de 28 de ani a murit pe loc, în cabina strivită, după ce a intrat cu platforma de transport auto într-un alt camion. Tragedia s-a produs marți dimineață, la kilometrul 155 al autostrăzii M1, în zona Károlyháza.

În jurul orei 6:40, românul conducea platforma pe sensul spre Austria, în direcția Hegyeshalom, când, din motive necunoscute, a intrat cu viteză în camionul care circula în fața lui. Veol.hu scrie că nu au existat urme de frânare. Impactul a fost cumplit. Cabina șoferului a fost distrusă complet, bărbatul de la volan neavând nicio șansă să supraviețuiască accidentului, notează observatornews.ro.

Mosonmagyaróvár și Győr și predat serviciilor de urgență. Din păcate, românul nu a mai putut fi readus la viață, fiind declarat decedat, relatează movarpress.hu.

Adelin G. era din Pitești și avea doar 28 de ani. Acasă îl aștepta un băiețel.

Mare de lacrimi după moartea tânărului

Vestea morții lui Adelin a venit ca un trăsnet peste familie și prieteni. Pe rețelele de socializare curg mesajele de condoleanțe.

„Planurile tale erau mari, dar Dumnezeu a avut alte planuri cu tine. În urma ta au rămas multe lacrimii și suferințe. Lacrimile curg, se usucă, dar durerea rămâne în suflete. Ai fost un om cu suflet minunat, ți-ai făcut ani la rând prieteni mulți unde ți-ai lăsat o amprenta frumoasă și cu siguranta nimeni nu te va uita. Adelin lasă în urmă un copil mic care va avea grijă de el de acolo de sus. Drum lin în ultima ta cursă Adelin”, este mesajul postat pe pagina de Facebook Info Trafic 24.

„Niciodată nu știm când este ultima cursă din păcate!!! Toți judeca că ținem un volan doar, dar nimeni nu se gândești că putem muri în orice secundă și poate este ultima dată când ne luăm la revedere de la persoanele dragi... Dumnezeu să te ierte, colegule... și ai grija de noi toți de acolo de sus!”

„Viața nu întreabă pe nimeni: cât ești de tânăr, cât ești de bătrân, nu întreabă ce mai ai de făcut sau câte mai ai de facut. Oboseala, neatenția pot face ravagii. Alergăm ca nebunii să ajungem cât mai repede, să facem cât mai mult, să avem cât mai mult și când viata a pus punct, s-a ales praful de tot.. Dumnezeu să te ierte prieten drag și drum lin spre cer”

„Băi nu îmi vine să cred! Ziceai că vii și tu pe TIR să nu mai fac misto de tine "dubițare". Ai plecat în ultima cursă, cea mai lungă cursă. Dumnezeu să te odihnească, copil fain! Candva, acolo Sus, o să ne revedem Adelin”

„Dumenzeu să te ierte, Adelin .. drum lin spre îngeri colegule!”

„Dumnezeu să te ierte Adelin! Multă putere familiei tale!”

„Viață nedreaptă! Sincere condoleanțe! Dumnezeu să te ierte!”

„Dumnezeu să te ierte și odihnă veșnică Adii”


Sursă foto: Facebook / kisalfold.hu / Facebook Info Trafic 24

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233