dobroge.tv

Live

Bărbați cercetaţi de poliţişti după ce au fost prinşi că pescuiau ilegal

Bărbați cercetaţi de poliţişti după ce au fost prinşi că pescuiau ilegal
12 octombrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Doi bărbaţi au fost suprinşi de oamenii legii chiar în timp ce pescuiau ilegal, folosind o ambarcațiune cu motor și trei plase tip setcă (două monofilament). Până să-i prindă poliţiştii, cei doi au reuşit să captureze aproximativ 30 de kilograme de pește.

Polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au acționat în apele fluviului Dunărea pentru a combate fapte de braconaj piscicol, transport și comercializare ilegală a produselor și subproduselor din pește. Polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Constanța au surprins în flagrant doi bărbați ce pescuiau ilegal, folosind o ambarcațiune cu motor și trei plase tip setcă (două monofilament).

Bărbații de 59, respectiv 63 de ani, ar fi capturat aproximativ 30 de kilograme de pește. Ulterior, întreaga cantitate a fost eliberată înapoi în fluviul Dunărea, iar uneltele pe care le-au folosit la pescuit și ambarcațiunea, în valoare de 4.900 de lei, au fost ridicate de polițiști, în vederea confiscării.

Pentru acest caz, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de pescuitul comercial sau sportiv fără licență sau autorizație de pescuit și deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește.

Sursă foto: Tulcea Noastră

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233