dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Copilaș de doar trei anișori, ucis de un TIR, chiar pe trecerea de pietoni: fratele său, salvat de tată în ultima clipă. FOTO

NAȚIONAL. Copilaș de doar trei anișori, ucis de un TIR, chiar pe trecerea de pietoni: fratele său, salvat de tată în ultima clipă. FOTO
19 aprilie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Clipe de coșmar pentru un tată din Lețcani. Bărbatul a fost lovit de un TIR, în timp ce traversa strada cu copiii lui, pe care îi ducea la grădiniță. Unul dintre copilași, în vârstă de trei anișori a murit, iar tatăl și celălalt copil sunt în stare gravă la spital.

Accidentul s-a petrecut astăzi, în jurul orei 10:30. Un bărbat și cei doi copilași ai săi, de 3 respectiv 6 ani au fost loviți de un TIR chiar în timp ce traversau strada, pe trecerea de pietoni. Potrivit bzi.ro, copilașul de trei anișori s-ar fi aflat în brațele bărbatului iar, în momentul impactului, ar fi fost decapitat.

Accident rutier produs în localitatea Lețcani, pe DN 28, unde un TIR a dat peste 2 minori la trecerea de pietoni. Din primele informații ar fi un minor decedat și unul inconștient. Intervine Detașamentul 1 de Pompieri Iași cu 1 ASAS (autospecială de stingere cu apă și spumă), 1 AID (descarcerare), 1 EPA (echipaj de prim ajutor), 1 TIM (terapie intensivă mobilă) și 2 echipaje de la SAJ (Serviciul de Ambulanță Județean) Iași”, a transmis ISU Iași.

În urma accidentului, tatăl a reuşit să-l tragă deoparte doar pe unul dintre copii. Pentru celălalt însă, în vârstă de 3 ani, era prea târziu. Medicii ajunși la fața locului au fost nevoiți să declare decesul, notează observatornews.roTatăl și copilul de șase ani au fost transportați la spital în stare gravă.

Accident rutier la Leţcani. Un TIR a acroşat un tată cu doi copii. Un copil decedat de 3 ani. Al doilea copil de 6 ani este stabil hemo dinamic. A fost preluat de SAJ şi va fi transportat la UPU Pediatrie, Spitalul Sf. Maria din Iaşi. Tatăl, în vârstă de 39 ani, este policontuzionat, stabil hemo dinamic, a fost preluat de TIM şi va fi transportat la UPU Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi, citată de bzi.ro.

CITEȘTE ȘI: Clipe de coșmar pentru un tată: Ciprian și-a văzut băiețelul cel mic murind chiar în fața lui, după ce au fost loviți de un TIR pe trecerea de pietoni - în ultimul moment, și-a salvat copilașul cel mare

Ce spun polițiștii

Astăzi, 19 aprilie, în jurul orei 10:30, polițiștii ieșeni au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la producerea unui accident rutier mortal, pe DN 28, pe raza localității Lețcani.

Din verificările efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat faptul că un autovehicul ar fi acroșat două persoane, una fiind rănită, iar cealaltă a decedat.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”.

În acest moment, traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de mers.


Sursă foto: ISU Iași / bzi.ro

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233