dobroge.tv

Live

O familie își îngroapă băiatul de doar 20 de ani în Vinerea Mare. Ovidiu a vrut să le arate prietenilor noua lui mașină și a sfârșit strivit de aceasta: „Niciodată moartea nu a durut mai tare”

O familie își îngroapă băiatul de doar 20 de ani în Vinerea Mare. Ovidiu a vrut să le arate prietenilor noua lui mașină și a sfârșit strivit de aceasta: „Niciodată moartea nu a durut mai tare”
12 aprilie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Durere de nedescris pentru o familie din Suceava. Fiul lor, Ovidiu Ștefan, s-a stins din viață de doar 20 de ani, chiar în Săptămâna Mare, după ce s-a răsturnat cu mașina pe șoseaua de a municipiului, în zona cunoscută drept „Zidul Morții”.

Presa locală notează că Ovidiu se angajase la o firmă de livrări la domiciliu și și-a pus bani de-o parte pentru a-și cumpăra o mașină marca BMW. După ce a achiziționat-o, a vrut să le arate prietenilor săi ce viteză prinde. Din nefericire, experiența s-a încheiat tragic.

Pe fondul vitezei neadaptate la condițiile de drum. Ovidiu a pierdut controlul volanului, autoturismul s-a izbit de un parapet, după care a fost proiectat în afara părții carosabil. Tânărul a fost aruncat din mașină iar autoturismul s-a răsturnat peste el și l-a strivit. În mașină mai erau patru prieteni, iar trei dintre aceștia sunt internați în stare gravă la Spitalul Județean Suceava, având nevoie urgentă de transfuzii de sânge.

CITEȘTE ȘI: NAȚIONAL. Accident cumplit în această după-amiază: un tânăr de 20 de ani a murit, iar alți patru au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu mașina

Ovidiu a absolvit anul trecut Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Suceava și se pregătea pentru admitere la Academia de Poliție.

Colectivul Spitalului Județean Suceava este alături de mama sa, care este cadru medical la unitatea spitalicească suceveană și au transmis un mesaj sfâșietor.

Niciodată moartea nu a durut mai tare! Ne doare durerea ta, Mirela, ne doare neputința și chiar de știm că Dumnezeu le rânduiește, și împliniri și pierderi, și tot el ne dă putere, de ce ție, Mirela, de ce unui om atât de blând, atât de bun, îi dă Dumnezeu o asemenea încercare?! Noi care știm atât de bine că unde-i început e și sfârșit și suntem mai mereu unde e sfârșitul, cum să găsim vreun cuvânt care să te aline, cum să găsim o formă de a te mângâia, cum să-ți luăm și-un strop din durerea pe care o simți? Noi putem doar, cu umilință, să-l rugăm pe Dumnezeu să aibă grijă de băiatul tău, de ai lui părinți și de a sa soră, acum, mai mult ca niciodată! Întregul nostru colectiv plânge. Plânge și se roagă pentru familia ta, Mirela!”, a transmis colectivul secției de Îngrijiri Paliative din cadrul Spitalului Județean Suceava.

Înmormântarea tânărului de doar 20 de ani va avea loc în Vinerea Mare, iar slujba religioasă va fi oficiată la Mănăstirea Teodoreni din Burdujeni. Ovidiu va fi înmormântat în cimitirul din Burdujeni sat.


Sursă foto: https://glasulsucevei.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233