dobroge.tv

Live

Încă o familie din Tulcea își îngroapă prea devreme fiica. Melisa a fost ucisă cu sânge rece, în Irlanda: patru copilași au rămas fără mamă

Încă o familie din Tulcea își îngroapă prea devreme fiica. Melisa a fost ucisă cu sânge rece, în Irlanda: patru copilași au rămas fără mamă
08 aprilie 2023
Redactia DTV
Publicitate

O familie din Tulcea trece prin momente cumplite. Melisa, o tânără de doar 27 de ani, mamă a patru copilași, a fost ucisă cu sânge rece, în Irlanda. Trupul său neînsuflețit ar fi fost găsit de o prietenă. Criminalul este căutat de polițiști.

Tânăra de 27 de ani plecase în Irlanda cu un român cu care urma să se căsătorească anul acesta, în septembrie. Cei patru copilași, dintr-o căsnicie anterioară, au rămas acasă, cu familia.

Melisa a fost înjunghiată mortal de un bărbat necunoscut, chiar în apartamentul său din orașul Limerick. Autoritățile irlandeze îl caută pe individ. O cameră de supraveghere montată pe holul clădirii l-a surprins pe bărbat în timp ce intră în apartamentul tinerei. 

O prietenă a tinerei a declarat pentru stirileprotv.ro că posibilul criminal ar fi fost surprins în timp ce se spăla pe mâini de sânge.

Ucigașul a înjunghiat-o, după aceea s-a dus chiar lângă bloc, după ce a omorât fata s-a spălat pe mâini. Este bandajat la mână. Am văzut-o de două ori pe scări când am coborât la cumpărături”, a declarat prietena tinerei.

Poliția din Irlanda a deschis o anchetă în acest caz și-i roagă pe toți cei care pot oferi informații, să le transmită autorităților.

Mare de lacrimi după moartea Melisei

Vestea morții tinerei mămici a venit ca un trăsnet peste familie și prieteni. Pe rețelele de socializare curg mesaje de condoleanțe din partea celor care au cunoscut-o și îndrăgit-o.

„Dumnezeu să te ierte, sora mea frumoasă, nașa mea frumoasă! Nu am cuvinte să-mi pot exprima durerea! Și aș vrea să-mi amintesc de tine mereu, cum erai tu cu adevarăt, cea mai bună persoană, caldă și întotdeauna pregatită să dai o mână de ajutor! Îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase petrecute împreună! Erai ca o soră mai mare pentru mine și pentru Nicolas erai nașa perfectă! Nu îi pot spune că nu mai ești! Drum lin către Îngeri, îngerul nostru! Noi încă te iubim mult! Dumnezeu să te primească în Rai !”

„Off.. Dumnezeu să te ierte, Melisa. Nu-mi vine să cred că te-ai dus. Drum lin spre cer, prințesă”

„Dumnezeu să te ierte, sora mea! Ne-ai lăsat prea devreme. Ne-ai lăsat cu inima arsă”

„Dumnezeu să te ierte, Melisa”

„Drum lin spre Rai, sora mea! Îmi pare rău”


Sursă foto: Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233