dobroge.tv

Live

Polițist mort într-un cumplit accident în județul Constanța. Marius mai avea câțiva kilometri până la familia lui - mesajul dureros al soției: „Te-ai grăbit să ajungi la noi și Dumnezeu te-a luat la El”

Polițist mort într-un cumplit accident în județul Constanța. Marius mai avea câțiva kilometri până la familia lui - mesajul dureros al soției: „Te-ai grăbit să ajungi la noi și Dumnezeu te-a luat la El”
07 aprilie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Durere fără margini într-o familie din Negru Vodă. Marius P., un polițist în vârstă de 35 de ani, a murit ieri dimineață, chiar în timp ce se îndrepta spre casă să-și vadă soția și copilul. Tragedia s-a produs în jurul orei 03.50, în localitatea constănțeană Comana, aflată la doar 13 kilometri de Negru Vodă. Mașina a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. 

CITEȘTE ȘI: UPDATE. Tragedie în județul Constanța: un bărbat a murit după ce s-a răsturnat cu mașina

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de prim ajutor care l-au găsit pe bărbat rănit grav, în stare de inconștiență. Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare și l-au transportat de urgență la Spitalul Județean Constanța. Însă, în ciuda eforturilor cadrelor medicale, Marius s-a stins din viață câteva ore mai târziu.

Potrivit publicației mesager24, Marius era polițist. În anul 2015 a fost repartizat la Poliția orașului Negru Vodă, acolo unde și-a întâlnit soția și s-a născut fiul lor. Recent, Marius a decis să se întoarcă în orașul natal și s-a transferat Poliția TF din Ilva Mică, iar în vară urma să-și aducă acasă și familia. 

În timpul său liber, făcea naveta către Negru Vodă pentru a-i vedea pe cei dragi. Astfel că, ieri, și-a găsit sfârșitul chiar în drum spre ei.

Soția, devastată de durere

Soția lui Marius a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare.

Inima mea bună, te-ai grăbit să ajungi la noi...și Dumnezeu te-a luat la El...Ce vom face noi fară tine??? Ce-i voi spune lui Rareș? M-ai lăsat fară puteri...O să ne lipsești și azi și mâine și pentru tot restul vieții! O să te iubim veșnic”, a scris soția.

Ce durere mi-ai dat să trăiesc, ce mă fac fără tine... sufletul meu”, a mai scris soția lui Marius. 

Vestea morții fulgerătoare a bărbatului a venit ca un trăsnet și peste cunoscuți. Pe rețelele de socializare curg mesaje de condoleanțe din partea celor care l-au cunoscut și apreciat.

„Dumnezeu să te ierte, Marius!!! Prea tânăr...ai lăsat multă durere în urmă”

„Doamne, nu îmi vine să cred. Dumnezeu sa îl odihnească în pace și vouă putere să treceți peste așa mare durere”

„Dumnezeu să te odihnească Marius, în Împărăția Lui Cea Mare! Iar vouă celor rămași în suferință și durere, bunul Dumnezeu să vă dăruiască putere și mângâiere! Sincere condoleanțe”

„Dumnezeu să îl odihnească în împărăția lui!!! Nu-mi vine să cred că e adevarat!!! Doamne de ce? Atat de tânăr?? Sincere condoleanțe familiei greu încercarte!!”

„Condoleanțe familiei și Dumnezeu să-l odihnească în pace ! Păcat. De tinerețea ta și de copilașul tău mult dorit care trebuie să trăiască fără tată. Tragic , cuvintele nu-și mai au rostul”

„Condoleanțe! Offf..Nedrept ce s-a întâmplat.. mult prea devreme..de ce?? Îmi amintesc cu câtă bucurie mi-a spus doamna Mărioara că Marius a venit acasă cu serviciu, aștepta să vină și fata cu nepoțelul. Dumnezeu să fie cu voi că mare nevoie aveți. Nu știm ce avem pregătit de Sus din păcate..”

Ce spun polițiștii

La data de 6 aprilie, în jurul orei 03.50, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN38, în comuna Comana, s-a produs un accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 35 de ani, a condus un autoturism pe DN 38, dinspre comuna Amzacea către orașul Negru Vodă și, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă, iar autoturismul s-a răsturnat.

În urma accidentului, bărbatul a fost grav rănit și transportat la spital.

La data de 6 aprilie, în jurul orei 06.45, acesta a decedat.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.


Sursă foto: mesager24.ro / ziuaconstanta.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233