dobroge.tv

Live

Percheziții la locuința lui Dan Diaconescu: fostul prezentator TV este acuzat de act sexual cu minore - urmează să fie adus la Constanța pentru audieri

Percheziții la locuința lui Dan Diaconescu: fostul prezentator TV este acuzat de act sexual cu minore - urmează să fie adus la Constanța pentru audieri
06 aprilie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Percheziții în această dimineață la domicliul fostului prezentator TV, Dan Diaconescu. La fața locului se află polițiștii din cadrul Investigațiilor Criminale.

La data de 6 aprilie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat o percheziție domiciliară, la locuința unui bărbat, de 55 de ani, din municipiul București, într-un dosar în care sunt sesizate fapte de natură penală pe care acesta este bănuit că le-ar fi săvârșit”, a transmis IPJ Constanța.

Acesta urmează să fie adus la Constanța pentru audieri.

UPDATE. „În acest moment pot să vă confirm că este vorba despre un dosar penal înregistrat în anul 2023, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța. Cercetările se efectuează de către organele de cercetare penală din cadrul Biroului de Investigații Criminale din cardul Poliției municipiului Constanța. Nu putem comunicat în acest moment procesual natura infracțiunilor cercetate. O percheziție este în curs de desfășurare acum pe raza municipiului București, la un bărbat în vârstă de 55 de ani. Persoana în cauză urmează să fie adusă pe raza municipiului Constanța pentru audieri”, a declarat procurorul Alexandru Dan Olteanu, purtătorul de cuvânt din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

UPDATE. Surse apropiate anchetei, citate de news.ro, au declarat că Diaconescu ar fi acuzat de act sexual cu un minor în formă continuată și de folosire a prostituției infantile în formă continuată.

Faptele s-ar fi petrecut în perioada 2020 - 2021, când fostul patron al OTV ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră, cunoscând vârsta acesteia, în București și în Constanța, dar și cu sora geamănă a acesteia.

Dan Diaconescu a fost ridicat deja de la locuința sa din Capitală.

UPDATE. „În continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal, privind un bărbat, de 55 de ani, din municipiul București, precizăm că este vorba de un dosar de cercetare penală constituit ca urmare a unei sesizări din oficiu, din data de 15 martie a.c., a polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Constanța, Biroul Investigații Criminale”, transmit reprezentanții IPJ Constanța. 


Sursă foto: romaniatv.net

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233