dobroge.tv

Live

Constănțean beat la volan, a ucis un om și a fugit de la locul accidentului

Constănțean beat la volan, a ucis un om și a fugit de la locul accidentului
09 octombrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Grav accident produs ieri de un bărbat din Constanța, în localitatea brăileană Mihai Bravu. Șoferul, în vârstă de 23 de ani, se afla la volanul unei autoutilitare și, din cauza neatenției, a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens, unde s-a ciocnit cu o mașină condusă regulamentar de un bărbat de 60 de ani. Din nefericire, în urma impactului, acesta din urmă și-a pierdut viața.

Ulterior polițiștii brăileni au stabilit că tânărul din Constanța care a provocat accidental consumase alcool înainte de a se urca la volan.

„În urma impactului a rezultat decesul şoferului de 60 de ani. Tânărul de 23 de ani a plecat de la faţa locului, revenind ulterior. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest şi a rezultat faptul că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0, 60mg/l. Poliţiştii l-au condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Pe numele șoferului constănțean a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. Cercetările sunt continuate pentru a putea fi stabilite cu exactitate împreurările în care s-a produs accidentul.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233