dobroge.tv

Live

TULCEA. Bărbat dat dispărut după ce ambarcațiunea în care se afla s-a scufundat

TULCEA. Bărbat dat dispărut după ce ambarcațiunea în care se afla s-a scufundat
09 octombrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

O persoană a fost salvată și o alta este încă căutată după ce o ambarcațiune s-a scufundat ieri noapte în zona localității Sulina.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Constanța, joi noapte, o ambarcațiune în care se aflau două persoane de sex masculin s-a scufundat în zona localității Sulina, între mila 5-6.

Una dintre persoane, un bărbat din județul Ilfov, a fost salvată de pescarii aflați în zonă, iar cealaltă persoană, un bărbat de 47 de ani, din București, este dispărută. Cei doi bărbați se aflau la pescuit.

„La locul evenimentului s-au deplasat de urgenţă doi subofiţeri de la Pichetul de Pompieri Nave Operative Crişan cu o ambarcaţiune RIB, Căpitănia Sulina, Poliţia Transporturi şi ambarcaţiuni din cadrul Grupului de Nave Sulina - Garda de Coastă. Persoana salvată de pescari a fost preluată de echipajul ambarcaţiunii de la Căpitănie, în şoc hipotermic, ulterior fiind transportată la Sulina”, se arată în comunicatul ISU Tulcea.

Sursa citată a precizat că forţele de intervenţie au reuşit ancorarea epavei, iar căutările au fost întrerupte în jurul orei 02:00 urmând să fie reluate în această dimineaţă.

Inspectoratul de Poliţie Tulcea a anunţat vineri dimineaţă că ambarcaţiunea se afla la mal în momentul producerii evenimentului.

„Din primele verificări a rezultat ca o ambarcaţiune acostată la mal, la bordul căreia se aflau două persoane, ar fi luat apă din motive necunoscute, ulterior scufundându-se. În urma acestui eveniment, unul dintre ocupanţi ar fi ajuns la mal, iar celalalt, un bărbat de 47 de ani, din Bucureşti, a dispărut în apele fluviului Dunărea. Bărbatul a fost căutat in zona producerii evenimentului, fără a fi găsit”, a mai transmis IPJ Tulcea, citat de HotNews.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233