dobroge.tv

Live

TULCEA. Încă o familie în lacrimi. A sfârșit la doar 27 de ani, sub privirile copilului - mesajul tinerei cu doar două zile înainte de accident: „Decât să te temi de moarte...”

TULCEA. Încă o familie în lacrimi. A sfârșit la doar 27 de ani, sub privirile copilului - mesajul tinerei cu doar două zile înainte de accident: „Decât să te temi de moarte...”
03 aprilie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Încă o familie își îngroapă copilul, în urma unui accident produs pe drumurile din județul Tulcea. Tudorița, o tânără mămică, și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina într-un copac, chiar sub ochii fiului.

Tragedia a avut loc sâmbătă, 1 aprilie, pe Drumul Județean 222 la ieșirea din municipiul Tulcea, către localitatea Agighiol. Alături de tânără, în mașină se aflau un copil și un bărbat de 28 de ani. Cei doi au fost răniți și au ajuns la spital. Tudorița, însă, nu a mai putut fi salvată. 

Ajuns la locul intervenţiei, echipajul de descarcerare a acţionat pentru extragerea victimei, o persoană de sex feminin, predând-o echipajelor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) prezente la faţa locului. Din nefericire, femeia prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, medicul declarând decesul acesteia”, au precizat reprezentanții ISU Delta Tulcea.

Ce spun polițiștii

Sâmbătă, 1 aprilie, în jurul orei 16:44, polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au fost sesizați pentru a interveni la un eveniment rutier produs pe DJ 222.

Din primele verificări, polițiștii rutieri au constatat că o tânără de 28 ani, care se deplasa cu autoturismul pe DJ222, la ieșirea din municipiul Tulcea, către localitatea Agighiol, în condiții ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un arbore de pe marginea carosabilului.

În urma impactului, din nefericire, a rezultat decesul conducătoarei auto. Totodată, în autoturism se aflau doi pasageri, un bărbat de 28 de ani și un minor, care au fost răniți ușor, fiind preluați și transportați la spital, de către cadrele medicale, pentru îngrijiri de specialitate.

În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care accidentul rutier s-a produs.

Mesajul postat cu doar două zile înainte de accident

Tudorița avea doar 27 de ani și era mămica unui băiețel. Luna viitoare urma să-și serbeze ziua de naștere. Cu doar două zile înainte de accident, ea a postat un mesaj tulburător pe rețelele de socializare.

Decât să te temi de moarte, mai bine te-ai teme de o viață nepotrivit”, scria Tudorița.

Mare de lacrimi după moartea Tudoriței

Moartea fulgerătoare a tinerei mămici a venit ca un trăsnet peste familie și prieteni. Pe rețelele de socializare curg mesajele de condoleanțe, în special la postarea menționată anterior.

„Dumnezeu să aibă grija de sufletul ei! Pare ca nu îi era frică de moarte”

„Tudorița, fată dragă .. n-am cuvinte .. Dumnezeu a hotărât să vă despartă şi să pună capăt unui drum presărat cu dragoste şi dăruire ..”

„Dumnezeu să te ierte, să ne zâmbești de acolo de sus așa cum obișnuiai să fi mereu, cu zâmbetul pe buze ....adio”

„Dumnezeu să te ierte, păcat erai prea tânără aveai o altă misiune, să crești băiatu mare”

„Doamne Dumnezeule, Tudorița, unde ai plecat fata dragă? Dumnezeu să te ierte și să te așeze dea dreapta lui.. offff doamne.”

„Dumnezeu să o ierte! Nu pot să cred că a murit! Atât de tânără și mereu veselă!”

„Dumnezeu să te ierte, verișoara mea”

„Cu durere în suflet și cu gândul că Dumnezeu ne are în pază și suntem pe pământ doar trecători, mă rog ca Dumnezeu să te așeze unde drepții se odihnesc și unde nu este durere, nici întristare, nici suspin, ci viață fără de sfârșit! Dumnezeu să te odihnească, Tudorița, draga mea colegă!”


Sursă foto: Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233