dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Sfârșit cumplit pentru un tânăr motociclist. Attyla nu a mai avut nicio șansă după ce a fost spulberat de o mașină: „Nu am crezut că ești chiar tu”. FOTO

NAȚIONAL. Sfârșit cumplit pentru un tânăr motociclist. Attyla nu a mai avut nicio șansă după ce a fost spulberat de o mașină: „Nu am crezut că ești chiar tu”. FOTO
23 martie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Sfârșit tragic pentru un motociclist de doar 33 de ani. Attyla a murit în această dimineață după ce a fost lovit de o mașină pe un drum județean din Arad.

Accidentul a avut loc pe DJ 709 B, în zona municipiului Arad, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad.

Din primele cercetări, a reieşit că un bărbat de 44 de ani, din judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 709B, în afara localităţii Arad, a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă de un bărbat de 33 de ani, din Macea. În urma impactului a rezultat decesul motociclistului. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că şoferul autoturismului nu se afla sub influenţa alcoolului”, a transmis IPJ.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul.

Potrivit presei locale, Attyla avea 33 de ani și era din localitatea Macea. Un apropiat al bărbatului a declarat pentru glsa.ro că în momentul producerii accidentului, acesta se îndrepta spre locul de muncă. „Și-a dorit foarte mult o familie și să aibă un copil. Zilnic vorbea de asta că dacă s-ar putea ar vrea o fetiță”, a mai declarat acesta.

Mai mult, apropiații spun despre Attyla că era un om foarte iubitor, la care nu exista să poarte ură sau dușmănie cuiva. „Numai fericire și iubire avea în el”, a mai declarat prietenul bărbatului pentru sursa citată.

Mare de lacrimi după moartea lui Attyla

Vestea morții tânărului motociclist a venit ca un trăsnet peste familie și prieteni. Pe rețelele de socializare curg mesaje de condoleanțe din partea celor care l-au cunoscut și apreciat.

„Ăsta e cel mai urât lucru pe care l-am putut auzi în dimineața asta, nu am crezut că chiar ești tu Attila Rămas bun, prietene! Condoleanțe familiei!”

„Condoleanțe familiei, azi am pierdut un bun camarad. Zbor lin printre nori Attyla”

„Drum lin, suflețel. O să ne lipsești, o să fii cu mătușa în sfârșit … te iubesc”

„Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace nu îmi vine să cred că s-a întâmplat așa tragedie!!! Condoleanțe familiei Dumnezeu să le dea putere să treacă peste asta!!”

„Din păcate un consătean nea părăsit! Attyla M. Condoleanțe familiei!!!”


Sursă foto: Facebook / aradon.ro

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233