dobroge.tv

Live

Trei persoane au ajuns la spital după ce un microbuz și o mașină s-au ciocnit, în Eforie Nord. FOTO

Trei persoane au ajuns la spital după ce un microbuz și o mașină s-au ciocnit, în Eforie Nord. FOTO
06 martie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină luni, 6 martie, în localitatea Eforie Nord, acolo unde un microbuz și o mașină s-au ciocnit.

La fața locului a intervenit stația Tuzla cu o autospecială de stingere cu apă și spumă cu modulul descarcerare și un echipaj SMURD B și Detașamentul Port cu un echipaj SMURD B și o autospecială pentru transport personal si victime multiple, dar și un echipaj SAJ B2 și un echipaj SAJ C2.

Potrivit pompierilor, în microbuz se aflau 10 persoane, iar în autoturism alte cinci. Nu au existat persoane încarcerate. Reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Constanța au transmis că patru persoane au fost rănite, trei dintre acestea fiind transportate la spital.

La locul accidentului au fost găsite patru victime: o victimă cu traumatism de membru superior, transportată la spitalul județean, o victimă cu traumatism toracic, transportată la spitalul județean, a treia victimă cu traumatism cranio-facial, transportată tot la spitalul județean și a patra tot cu traumatism cranio-cerebral, căreia i s-a acordat primul ajutor la locul accidentului deoarece a refuzat transportul la spital. Toate cele patru victime erau din microbuz”, a declarat dr. Claudia Tatarici, purtător de cuvânt Serviciul de Ambulanță Județean Constanța.

Ce spun polițiștii

La data de 6 martie a.c., în jurul orei 07.55, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 39, în orașul Eforie, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat fapul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 33 de ani, și un microbuz de transport persoane, condus de un bărbat, de 68 de ani, care circulau în aceeași direcție.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a trei pasageri din microbuz.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Sursă foto: ISU Dobrogea / Facebook

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233