dobroge.tv

Live

Destin frânt la doar 22 de ani. Robert a murit strivit între fiarele mașinii, după ce s-a izbit violent de un TIR: „Aveți mai multă atenție și grija, că poate mâine nu mai vine”. FOTO/VIDEO

Destin frânt la doar 22 de ani. Robert a murit strivit între fiarele mașinii, după ce s-a izbit violent de un TIR: „Aveți mai multă atenție și grija, că poate mâine nu mai vine”. FOTO/VIDEO
04 martie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Accident cumplit seara trecută în localitatea Ghimbav din Braşov. Un tânăr de doar 22 de ani din Codlea a murit strivit în maşină, după ce s-a izbit violent de un TIR.

Potrivit IPJ Brașov, accidentul a avut loc pe o stradă din Ghimbav, unde un autoturism a intrat în coliziune frontală cu un TIR.

În urma impactului, șoferul autoturismului, un tânăr de 22 de ani, din localitatea Codlea, a murit.

Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

Mare de lacrimi după moartea lui Robert

Robert avea doar 22 de ani și era pasionat de pescuit și a participat diferite competiții. De asemenea, era pe lista tinerilor din Asociația Liga Cluburilor de Crap ca și participant la campionatul privat al juniorilor.

ULTIMĂ ORĂ! Robert, un tânăr pescar în vârstă de 22 de ani, a murit într-un accident rutier, la Ghimbav. Ne amintim cu plăcere de Robert, fiind prezent la concursul de Casting de la Brașov. Competiția a fost organizată de Ovidiu Axinte reprezentant Katran Fishing Line, iar Cârligu' lui Gagiu a transmis totul LIVE. Robert era pe lista tinerilor din Asociatia Liga Cluburilor de Crap ca si participant la campionatul privat al juniorilor.

Accidentul s-a produs chiar în timpul emisiunii Cârligu' lui Gagiu de aseară. Robert conducea autoturismul care a intrat în coliziune frontală cu un tir, iar în urma impactului tânărul pescar și-a pierdut viața. Dumnezeu să-l ierte!”, se arată pe pagina Carligu' lui Gagiu.

„Drum lin Robert! Fire întinse acolo sus”

„Dumnezeu să-l ierte. Era un băiat minunat , îl cunoșteam! R.I.P Robert”

„R.I.P. Robert. Aseară în jurul orei 1 am primit vestea tragică că Robert prietenul și colegul nostru de club a încetat din viata în urma unui accident nefericit. Sincere condoleanțe familiei !”

„Dumnezeu să îl odihnească în pace! E trist când vezi cum tot mai mulți tineri mor... Când abia le începe viața, brusc se termină”

„Știi când pleci, dar nu știi dacă te mai întorci... 22 de ani, avea toată viata înainte, poate avea și el visuri, speranțe... și toate s-au dus într-o clipă... Dumnezeu să-l odihnească în pace, chiar dacă nu-l cunosc... Ce am văzut în seara asta m-a marcat puternic și a readus unele amintiri dureroase la viață... Aveți mai multă atenție și grija, că poate mâine nu mai vine... Din păcate...”


Sursă foto: mytex.ro / Facebook

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233