dobroge.tv

Live

Tragedie de 1 Martie, în judeţul Constanţa. Un bărbat a murit, iar altul a ajuns la spital după un accident grav

Tragedie de 1 Martie, în judeţul Constanţa. Un bărbat a murit, iar altul a ajuns la spital după un accident grav
01 martie 2023
Redactia DTV
Publicitate

O persoană a murit şi alta a ajuns la spital în urma unui grav accident ce a avut loc în această dimineaţă pe DN2A în apropiere de localitatea Vadu Oii, din judeţul Constanţa.

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină în această dimineaţă, în jurul orei 6.30, la un accident ce a avut loc în apropiere de localitatea Vadu Oii, acolo unde o maşină şi o dubiță s-au ciocnit. În urma impactului violent, o persoană a rămas încarcerată.

La fața locului au intervenit un echipaj de la Detașamentul Hârșova cu o Autospecială de Stingere cu Apă si Spumă, SMURD B şi de la Detașamentul Cernavodă cu Descarcerarea, precum şi un echipaj SAJ B2.

Din păcate, cadrele medicale nu au putut sa-i salveze viaţa persoanei încarcerate care a suferit răni grave.

"La locul accidentului au fost găsite două victime. O persoană de 40 de ani în stop cardio respirator căruia i-a fost efectuat protocolul de resuscitare, dar din păcate a fost declarată decedată și o persoană de 25 de ani care prezenta traumatism de coloană, de membru inferior și superior care a fost transportată la spital", a transmis SAJ Constanţa.

UPDATE. Ce spune IPJ Constanţa

La data de 1 martie a.c., în jurul orei 06.15, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN2A, la ieșire din orașul Hârșova, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism și o autoutilitară, conduse de doi bărbați, de 39 de ani, respectiv de 24 de ani.

Cele două vehicule circulau din sensuri opuse și s-au lovit frontal.

În urma accidentului a rezultat decesul bărbatului care conducea autoturismul. Conducătorul auto aflat la volanul autoutilitarei a fost ușor rănit.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233