dobroge.tv

Live

Arde acoperişul unui bloc din Constanţa. Zeci de persoane sunt evacuate - desfăşurare de forţe în zonă

Arde acoperişul unui bloc din Constanţa. Zeci de persoane sunt evacuate - desfăşurare de forţe în zonă
23 februarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Este alertă în municipiul Constanța. Acoperişul unui bloc de pe strada Pescarilor a fost cuprins de flăcări. Potrivit primelor informații, ar fi vorba despre o mansardă de aproximativ 300 de mp. Zeci de persoane au fost evacuate.

Flăcările se văd de la mare depărtare. La faţa locului se află multe autospeciale, misiunea fiind în dinamică. Potrivit ISU Constanţa, 37 de persoane au fost evacuate de pompieri, iar multe altele s-au autoevacuat.

UPDATE. Pompierii intervin cu opt autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare la înălțime, o autoscară, o autoplatformă, două autospeciale pentru transport personal și victime multiple și trei echipaje SMURD B2. 

UPDATE. “Prin apel unic de urgenţă 112 am fost anunţaţi de un incendiu care a izbucnit la acest bloc din municipiul Constanţa. Încă din primele momente au fost alocate opt autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autoscări şi autoplatformă, două autospeciale pentru transport personal şi victime multiple, precum şi mai multe ambulanţă SMURD B2. Aproximativ 20 de persoane care locuiau în imobil s-au autoevacuat, iar pompierii militari au evacuat aproximativ 40 de persoane. Nu sunt victime, nu sunt persoane care să aibă nevoie de îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Oana Manoilă. 

Potrivit acesteia, în urma incendiului au ars terasa de vară a blocului, o construcţie improvizată, pe o suprafaţă de 300 de metri pătraţi. 

Cauza incendiului urmează să fie stabilită de către pompieri. Intervenţia acestora a durat mai bine de o oră.

Ce spun polițiștii

La data de 23 februarie, în jurul orei 18.45 polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați, prin apel SNUAU 112, cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu la mansarda unui bloc de pe strada Pescarilor din municipiul Constanța. 

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, în sprijinul pompierilor constănțeni. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233