dobroge.tv

Live

„Îmi plânge sufletul”. Dănuț a murit nevinovat în mașina condusă de prietenul său începător - era campion mondial la robotică: „Cum să moară un tânăr așa frumos și capabil?”

„Îmi plânge sufletul”. Dănuț a murit nevinovat în mașina condusă de prietenul său începător - era campion mondial la robotică: „Cum să moară un tânăr așa frumos și capabil?”
23 februarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Aripi frânte la doar 19 ani. Dănuț și-a găsit sfârșitul seara trecută, în mașina condusă de Denis, prietenul său începător. Tragedia s-a produs la intrarea în pasajul Michelangelo din Timișoara, când mașina în care se afla alături de alti trei tineri, a lovit parapetele și s-a izbit violent de un camion care circula pe sensul opus.

Pentru Maria și Dănuț, care se aflau pe bancheta din spate a mașinii, impactul a fost fatal. Cei doi au murit pe loc, în timp ce șoferul, care avea permis de două luni, și pasagerul din dreapta au fost răniți și au ajuns de urgență la spital.

CITEȘTE ȘI: NAȚIONAL. Doi tineri de 19 ani au murit într-o mașină zdrobită de camion: șoferul avea permis de doar câteva luni. GALERIE FOTO/VIDEO

Campion mondial la robotică

Dănuț a făcut parte din „Delta Force”, echipa Liceului Naţional de Informatică din Arad, care, anul trecut, a câştigat Campionatul Mondial de Robotică de la Houston, Texas. La concurs au participat 160 de echipe din toate colţurile lumii.

Mare de lacrimi după moartea lui Dănuț

Dănuț terminase liceul anul trecut și era student la Universitatea Politehnica din Timișoara, în primul an de facultate. Vestea morții sale a venit ca un trăsnet peste familie și prieteni. Pe rețelele de socializare curg mesajele de condoleanțe.

„Drum lin spre cer îngerașul nostru”, a transmis mama lui Dănuț.

„Nu te voi uita niciodată, dragul meu frate. Ai lăsat un gol imens în sufletele noastre”, a scris sora tânărului.

„Drum lin spre cer frumosul lu tuși Dumnezeu sa lumineze calea sufletului tău și sa te primească în împărăția lui suflet bun și drag!”

„Vestea aceasta m-a cutremurat! Dănut mi-a fost elev și am în minte imaginea acelui copil dolofan, drăgălaș, curios și foarte simpatic. Nu credeam că voi vorbi despre el la timpul trecut! Dănuț, să ai drumul lin spre cer! Pentru părinți nu cred că voi găsi cuvinte care să le aline suferința! D-zeu să vă dea putere! Sincere condoleanțe!”

„Odihnă veșnică, colegule! Nu te vom uita niciodata…”

„Îmi plânge sufletul! Cum să moară un tânăr așa frumos și capabil? Sincere condoleanțe familiei!Dănuț,să ai parte de un drum plin de lumină și de odihnă veșnică!Sincere regrete”

„Cred că nu este om în comuna noastră care să nu deplângă această pierdere … părinții niciodată nu pot fi pregătiți pentru un asemenea moment . Bunul Dumnezeu să le dea mângâiere iar sufletul acestui copil minunat să-l odihnească în pace cu alături de îngeri”

„Nici acum nu îmi vine să cred. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace”


Sursă foto: Facebook / Buletin de Timisoara

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233